Un producte és l'article que vens als teus clients al punt de venda.

Els productes són organitzats per grups i categories que s'utilitzen per tenir una estructuració àgil tant en el back-office com en l'aplicació. Cadascun d'ells té una àmplia varietat de detalls i objectes relacionats que es poden definir per crear una solució personalitzada que funcioni millor per a la teva empresa.

Quan entrem dins d'una categoria, se'ns mostra una pantalla amb tots els productes que la componen. Allà apareix la següent informació:

• Ordre alfabètic: Ordena alfabèticament la llista de productes.

• Modificador opcional: Afegeix modificadors opcionals per a aquesta categoria. Aprèn més aquí.

• Desa ordre: Un cop canviat l'ordre dels productes, hem de prémer aquest botó per desar el canvi.

• Editar: Disposem de dues opcions:

• Noms i preus: Els camps, noms i preus de tots els productes seran editables perquè puguem modificar-ho de forma més ràpida.

• Preus amb operacions: Ens apareixerà un desplegable on podem triar què fer (sumar, restar, etc.), introduïm el valor i finalment premem en Aplicar a tots.

• : Podem canviar l'ordre dels productes arrossegant cap amunt o avall.

• : Podem afegir una imatge al producte.

• : Desactiva un producte prement sobre d'aquesta manera no serà visible a l'aplicació. Per tornar a activar-lo, haurem de prémer sobre la .

• Cercador: Cerca qualsevol producte al teu compte.

• Nom: Prement sobre el nom del producte, podrem entrar i editar la seva configuració.

• Preu: Podem veure a simple vista el preu del producte.

• Categoria de modificador: Podem veure sense haver d'entrar dins de la configuració del producte si aquest té un modificador assignat. Quan es mostra en negreta significa que el modificador està assignat al producte i en gris que ho està a la categoria.

• Grup de modificador: Podem veure sense haver d'entrar dins de la configuració del producte si aquest té un grup de modificadors assignat. Quan es mostra en negreta significa que el grup de modificadors està assignat al producte i en gris que ho està a la categoria.

• Impressora: Podem veure sense haver d'entrar dins de la configuració del producte si aquest té una impressora assignada. Quan es mostra en negreta significa que la impressora està assignada al producte i en gris que ho està a la categoria o grup (^categoria/^^grup).

• Grup d'impressores: Podem veure sense haver d'entrar dins de la configuració del producte si aquest té un grup d'impressores assignat. Quan es mostra en negreta significa que el grup d'impressores està assignat al producte i en gris que ho està a la categoria o grup (^categoria/^^grup).

• Impost: Podem veure sense haver d'entrar dins de la configuració del producte si aquest té assignat l'impost. Quan es mostra en negreta significa que l'impost està assignat al producte i en gris que ho està a la categoria o grup (^categoria/^^grup).

• : Des d'aquí podem duplicar o moure productes a altres categories de forma molt ràpida i fàcil.

• : Editem el producte.

• : Podem eliminar el producte si no té vendes associades.

Nota: Si volem deixar de vendre el producte temporalment, és més senzill desactivar-lo.

• Nom i preu: Afegeix un nou producte de forma ràpida. Simplement, introdueix un nom, el preu i afegeix.

• +Nou: Menú per afegir nous productes, contenidors, productes amb formats de venda, etc.

COM AFEGIR UN PRODUCTE NOU

Podem crear productes de forma molt senzilla. Un cop dins de la categoria, a la part inferior dreta trobem el botó +Nou i seleccionarem Producte.

Seguidament, apareix la següent pantalla amb diferents pestanyes:

DESCRIPCIÓ:

• Actiu: Si marques aquesta opció, aquest producte serà visible a l'aplicació. Amb la casella desmarcada, no serà visible.

Nota: Opció molt útil per crear productes nous en el back-office però que encara no venem al punt de venda o bé per a productes de temporada que només venem durant un període determinat.

• Nom: Afegeix un nom al producte. Aquest nom s'utilitzarà a l'aplicació i s'imprimirà a la factura.

• Descripció en impressió: Aquesta opció serveix per distingir el nom que s'imprimirà als tiquets de comanda. D'aquesta manera s'eviten que els tiquets que arribin a cuina o bar tinguin noms molt llargs.

• Nom del botó: Aquesta opció serveix per mostrar un nom diferent del producte dins de l'aplicació.

• Grup General: Amb l'opció -- que ve per defecte, s'aplicarà la configuració que hi ha configurada a la seva categoria o grup.

• Descripció: Aquest camp de text el podem utilitzar per a diferents motius, des de la descripció dels ingredients fins a qualsevol nota que es vulgui mostrar. Aquesta descripció és visible, juntament amb la foto del producte i altres opcions, amb el gest de dos dits prement sobre el producte.

• Codi de barres: Afegeix un codi de barres al producte. Això es pot utilitzar per a diversos motius, entre ells usar un lector de codis de barres per introduir l'inventari quan rebeu la mercaderia.

• Atributs: Afegeix identificadors a un producte. Per exemple: si tenim un entrecot ecològic, podem identificar-lo com "ECO".

• Al·lèrgens: Marca fàcilment tots els al·lèrgens que conté aquest producte. Es mostraran a la mateixa pantalla que la descripció en prémer amb dos dits sobre el producte a l'aplicació.

PREU:

• Preu per pes: Seleccionem:

• No: No fem servir el pes.
    • Sí, extres proporcionals: En calcular els extres pel pes, es fa de manera proporcional.
      La fórmula de càlcul seria: (Producte * Pes) + (Preu del Modificador * Pes)
      A PARTIR DE LA VERSIÓ 4.4 DE L'APP
    • Sí, extres a part: Afegeix el preu del modificador a part del preu del pes.
      La fórmula de càlcul seria: (Producte * Pes) + Preu del Modificador.

• Preu: Afegeix el preu de venda del producte. Per defecte amb impostos inclosos.

• Preu de cost: Afegeix el preu de cost (sense impostos inclosos) perquè REVO pugui calcular el marge de venda.

• Impost: Selecciona un impost per a aquest producte.

Nota: Tingues en compte que si l'impost ja està seleccionat a la categoria o al grup, no cal configurar-lo al producte. De totes maneres, si es selecciona al producte, funcionarà igualment perfectament.

• Tarifes: Des d'aquí pots afegir diferents tarifes amb import per a aquest producte. S'han de crear prèviament. Per a més informació, prem aquí.

INVENTARI:

• Control d'inventari: Activa aquesta opció si vols gestionar l'inventari d'aquest producte. Un cop activat, es mostren les següents opcions.

• Unitat: Selecciona la unitat de gestió per a aquest producte.

Nota: És molt important que les unitats de cada producte siguin iguals tant al producte, a l'almacenament, com al mòdul de compres si l'utilitzem.

• Preu de cost mitjà: Activa aquesta opció si vols que REVO calculi el preu de cost mitjà d'aquest producte si utilitzes el mòdul de compres.

• (x) Productes l'utilitzen com a desglossament: Aquesta opció t'indica si aquest producte forma part del desglossament d'altres productes.

• Mostrar estoc a l'aplicació: Amb aquesta opció marcada, si tens estoc afegit, a l'aplicació et mostrarà una icona indicant-te les unitats restants. Veuràs, de manera ràpida i intuïtiva, com disminueix l'estoc a mesura que vas venent productes.

• Inventari: Afegeix les unitats d'estoc al teu inventari per a aquest producte.

• Desglossament: Afegeix tots els ingredients que formen part d'aquest producte.

Aprèn com gestionar el teu inventari de manera correcta des d'aquí.

CONFIGURACIÓ:

• Article obert: Amb aquesta opció activada podràs editar el nom i el preu d'aquest producte a l'aplicació.

Nota: És recomanable no activar aquesta opció en tots els productes ja que podries alterar les estadístiques en els informes. Una bona manera d'evitar això seria crear un sol producte amb l'opció activada. Per exemple: Varios.

• Temps d'elaboració: Afegeix el temps d'elaboració d'aquest producte per a tenir un major control al KDS.

• Categoria de modificador: Aquí associem un modificador a aquest producte. Quan premis sobre el producte, apareixerà el modificador. Aprèn-ne més des d'aquí.

• Grup de modificadors: Aquí associem un grup de modificadors (més d'un modificador) a aquest producte. Quan premis sobre el producte, apareixerà el grup de modificadors. Més informació aquí.

• Ordre de plat: Associa un ordre de plat per defecte. D'aquesta manera, a l'aplicació quan premis sobre el producte s'assignarà l'ordre plat automàticament, guanyant així velocitat i agilitat en el moment de la comanda. Recomanat per a begudes i postres.

• Impressora: Aquí es configura la impressora on s'imprimiran els tiquets de comanda per a aquest producte. Abans hauràs de configurar les impressores a la teva empresa. Aprèn-ne més aquí.

• Grup d'impressores: Si vols imprimir els tiquets de comanda en diverses impressores alhora, has de configurar un grup d'impressores. Aprèn més des d'aquest enllaç.

• Quantitat mínima: Aquesta opció serveix per introduir la quantitat mínima requerida per inserir el producte a la comanda.

PROVEÏDOR:

Si tenim configurats els nostres proveïdors amb els productes associats, des d'aquesta pestanya podrem seleccionar-lo des del desplegable i ens afegirà la informació.

Nota: Recorda GUARDAR per aplicar tots els canvis realitzats.

Més informació sobre els diferents productes: