A PARTIR DE LA VERSIÓ 4.5.1 DE REVO XEF ADVANCE

El producte Despesa mínima facilita la gestió de pagaments anticipats. Un cop afegeixis aquest producte a la comanda, tots els ítems que afegeixis després descomptaran el seu valor d'aquí. Un exemple seria pagaments anticipats per reservar una taula en una discoteca o una balinesa en un hotel.

Com crear un producte de despesa mínima

1. Accedeix al back-office de Revo XEF.

2. Ves a Catàleg / GRUPS.

3. A la categoria que vulguis, prem + Nou i selecciona Despesa mínima:

• Nom: Introdueix un nom identificatiu.
  • Traduccions: Afegeix les traduccions del nom.
  • Nom del botó: Mostra un altre nom al botó de l'app.
  • Preu: Preu de l'anticipat.
  • Impost: Selecciona un impost des del desplegable.

4. Prem Guardar.

A tenir en compte

• Només pots afegir un producte Despesa mínima per comanda.
  • L'ordre del plat ve definit per la categoria del producte al back-office i no és editable des de l'app.
  • El producte Despesa mínima no permet modificar el preu, afegir notes, descomptes, modificadors, etc.

Com funciona a l'app

1. Obre una taula i selecciona el producte de tipus Despesa mínima, exemple: Anticipat.

2. Afegeix els productes que demani el client. Veuràs com es va descomptant l'import de l'Anticipat.

3. A l'hora de cobrar, si l'import és igual o inferior, només es pagarà el preu de l'Anticipat.

Si és superior, a més, es pagarà la diferència.