Els productes de només gestió són aquells que utilitzarem simplement per gestionar l'inventari de la nostra empresa. És a dir, són els productes que comprem als nostres proveïdors (matèria primera) i que no venem als nostres clients com a tals.

A més, aquests productes, tot i estar actius, només seran visibles al back-office i no a l'app de Revo XEF.

EXEMPLE PRÀCTIC

Hem creat els ingredients per realitzar l'escandall d'un onigiri de llagostins. Són productes que no es vendran al restaurant, amb la qual cosa, la millor opció és crear-los com a productes de només gestió, d'aquesta manera, si mantenim un control d'estoc, se'ns anirà descomptant la matèria primera cada vegada que venem l'onigiri de llagostins.

Hem creat prèviament els productes de gestió dels llagostins i l'alga, anem a veure com crear l'arròs:

1. Accedim al back-office de XEF.

2. Anem a Catàleg / GRUPS.

3. Accedim al grup i a la categoria que hàgim creat per als productes de gestió, a l'exemple, accedirem a Compres / Ingredients i cliquem a +Nou i seleccionem Producte només de gestió.

4. Omplim tota la informació com si fos un producte normal. Més informació sobre els productes aquí.
L'important és que a la pestanya Inventari seleccionem les Unitats correctes. En el cas de l'arròs, seleccionem KG. I cliquem Guardar un cop hàgim acabat.

5. Ara anirem a buscar l'Onigiri de Llagostins i a la pestanya Inventari, cliquem sobre Escandall (2).

6. Seleccionem l'arròs des del desplegable, afegim la quantitat a utilitzar i la unitat. Per a l'onigiri utilitzarem 120 g d'arròs. Finalment cliquem sobre Afegeix.

7. Ara si accedim a la pestanya Inventari de l'arròs veurem com ens indica que 1 Productes que l'utilitzen com a escandall i si cliquem, ens apareixerà la llista de productes.

8. Finalment, des de l'informe MOVIMENTS D'ESTOC, podrem veure com es descompten els ingredients de l'estoc cada vegada que venem des de l'app un onigiri de llagostins.