REVO utilitza un sistema de tres nivells de configuració i organització (Grups, Categories i Productes). D'aquesta manera és com visualitzarem la nostra llista de productes en el back-office i en l'app:

Grup 1 --> Categoria 1  --> Producte 1
                                --> Producte 2
                                --> Producte 3
                                --> Etc.

--> Categoria 2 --> Producte 1
                                --> Producte 2
                                --> ...
                                --> Producte 16

--> Categoria 3 --> Producte 1
                                --> Producte 2
                                --> Producte 3

REVO permet crear grups, categories i productes de forma il·limitada, tot i que la configuració òptima i recomanada per agilitzar l'ús de l'app de Revo XEF seria la següent:

• Quatre o cinc Grups principals.
  • Cada un dels grups visualitza fins a set Categories (versió iPad) sense haver de desplaçar-se d'esquerra a dreta.
  • Cada una de les categories visualitza fins a setze Productes sense haver de desplaçar-se de dalt a baix.

Crear un grup amb REVO és molt senzill. Per fer-ho:

1. Accedim al back-office.

2. Anem a Catàleg / GRUPS.

3. Premem sobre +Nou. Allà ens apareixerà la següent pantalla que haurem d'omplir:

• Actiu: Marcant aquesta opció, aquest grup serà visible a l'app. Amb la casella desmarcada, aquest grup no serà visible ni cap de les seves categories i productes que el componen.

• Nom: Introduïm el nom del grup.

• Grup General: Seleccionem el grup general. Aquesta opció s'utilitza per desglossar el total de la factura en supergrups. Exemple: total menjar i total beguda. Més informació aquí.

• Impressora: Seleccionem la impressora on s'imprimiran els tiquets de comanda. Abans hauríem de configurar les impressores. Més informació aquí.

• Grup d'impressores: Seleccionem el grup d'impressores si volem que s'imprimeixi en més d'una impressora. Més informació sobre com crear un grup d'impressores aquí.

• Impost: Seleccionem el tipus d'impost.

Nota: Si totes les categories i productes que componen aquest grup utilitzen el mateix tipus d'impost, afegint-lo només en el grup automàticament s'aplicarà en totes les subcategories.

• Premem Guardar per confirmar els canvis.