Les tarifes s'utilitzen per vendre productes a diferents preus. D'aquesta manera, evitem haver de duplicar productes.

Amb REVO podem crear dos tipus de tarifes: Percentatge o Preu.

Percentatge

Aquesta opció és la més ràpida de configurar. Serveix per augmentar o disminuir el preu d'un producte amb un percentatge.

1. Entrem a Tarifes.

2. Anem al botó +Nou i creem una nova tarifa.

• Actiu.

• Nom: Nom identificatiu per a la tarifa.

• Tipus: Percentatge.

• Percentatge: Valor del percentatge a aplicar.

Nota: L'import base per al percentatge és 100. Si volem aplicar un 10% d'increment als productes, hauríem de introduir 110%. Si al contrari volem una tarifa que descompti un 20%, per exemple, introduiríem 80%.

3. Premem Guardar per confirmar els canvis.

Vegem un exemple perquè quedi més clar:

Volem crear una tarifa amb percentatge amb un increment del 20%. Seria així:

Preu

Aquesta opció s'utilitza per afegir diferents preus a un mateix producte.

1. Entrem a Tarifes.

2. Anem al botó +Nou i creem una nova tarifa.

• Actiu.
  • Nom: Nom identificatiu per a la tarifa.
  • Tipus: Preu.

3. Premem Guardar per confirmar els canvis.

Disposem de dues formes d'afegir les tarifes als productes.

Nota: Si una tarifa no està aplicada en un producte, se li aplicarà el preu base.

1. Premem sobre la .

• Se'ns obrirà una finestra on seleccionarem el producte i afegirem el preu i premem sobre Afegir.

2. Des del mateix producte.

• Accedim al producte al qual vulguem afegir-li la tarifa prement sobre la , anem a la pestanya Preu i premem sobre Tarifes (0).

• Seleccionem la tarifa des del desplegable, introduïm el valor del preu i premem sobre Afegir.

Disposem d'una manera molt senzilla de comprovar tots els productes que tenen una tarifa associada. Per a això anem a Tarifes i premem sobre el botó . Allà apareixeran tots els productes, tant els que hàgim afegit d'aquesta manera com associant la tarifa al producte.

ON PODEM APLICAR LES TARIFES

A part de la forma anteriorment descrita, les tarifes també es poden aplicar sobre una taula, esdeveniments, o bé, des de l'app.

• Taules: Entrem a Sales del back-office. Seleccionem la tarifa en cadascuna de les taules que ens interessi aplicar una tarifa en concret. Per defecte, sempre s'utilitza standard, que és la tarifa base de cada producte.

• Esdeveniments: Podem afegir una tarifa en concret als esdeveniments, simplement hem de triar la tarifa des del desplegable de Preu. Premeu aquí per obtenir més informació.

• App: Tenim dues formes d'aplicar tarifes des de l'app:

• A l'ordre: Quan accedim a una taula, per defecte apareix la tarifa Standard, si premem sobre ella podem seleccionar una altra tarifa, seguidament introduïm els productes i s'aplicarà automàticament.

• Al producte: Si volem que un producte en concret tingui una tarifa diferent, premem sobre el producte i premem sobre preu, ens apareixerà el desplegable amb totes les tarifes, seleccionem la que ens interessi i veurem com se li actualitza el valor al producte.