Benvingut a la família Revo!

En primer lloc, volem agrair-vos que us hagueu unit a nosaltres : )

REVO XEF és una solució de programari Cloud que consta d'una Back Office per a l'administració/gestió i d'una aplicació que es pot utilitzar a la vostra empresa.

Aquí hi trobareu una guia per a començar a treballar amb Revo Xef:

PRIMERS PASSOS:

1. Entri a la oficina de fons i comença a configurar [el teu compte] (http://revoxef.works):

Nota: Utilitzeu les credencials rebudes per correu electrònic per accedir.

La primera pantalla que mostra la Back Office és el Dashboard. Aquí podreu veure ràpidament les vendes del dia anterior en comparació amb el mateix dia de la setmana anterior, i a més, un gràfic de vendes dels darrers 30 dies i els productes més venuts.

Nota: Per seguretat, es recomana canviar la clau de pas de la Back Office creada per defecte per al vostre compte. Aneu al vostre compte i canvieu-la.

1. Seleccioneu la icona Configuració i feu clic a Empresa per tal d'afegir informació sobre la vostra empresa. Aquí teniu un article que us ajudarà a configurar aquesta secció

Nota: En aquesta secció és imprescindible definir l'hora d'obertura i el tipus de control de caixa que utilitzeu.

1. Un cop introduïdes les dades comercials, aneu a Impostos. Si els impostos per defecte no són els del vostre país, podeu editar-los ràpidament amb la icona . Si, per contra, els impostos per defecte són els que necessiteu, no heu de fer res en aquest apartat. Obteniu més informació aquí

2. El pas següent és configurar les impressores. A la llista de l'esquerra, feu clic a Impressores o feu clic a aquest enllaç. Aquí podeu aprendre com heu de configurar les vostres impressores.

3. Ara és el moment d'afegir els vostres productes. Feu clic a Grups i inicieu la configuració del vostre menú. Revo organitza els productes en tres nivells, Grups, categories i productes. Feu-hi clic a sobre per a obtenir-ne més informació.

4. Després, un cop creats tots els productes i les impressores, és hora d'assignar les impressores als productes per tal d'imprimir el tiquet de preparació. Obteniu més informació sobre l'assignació d'impressores a aquest enllaç.

Nota: La configuració bàsica d'un restaurant petit és de dues impressores; una a la cuina, on s'imprimiran tots els productes alimentaris, i una altra a la barra, on, a més de les factures, també s'imprimiran les begudes.

1. Tot seguit, configureu el caixer del vostre compte. És imprescindible tenir almenys un caixer. Podeu obtenir més informació a aquest article.

2. Els privilegis són un altre element important i bàsic a configurar. Determinen quines accions es poden realitzar a l'app. S'agrupen per grups. Feu clic a l'enllaç per obtenir més informació sobre privilegis.

3. Ara és hora de crear els usuaris que utilitzaran Revo Xef al vostre restaurant. Es recomana crear un usuari per a cadascun dels empleats que utilitzaran el sistema. D'aquesta manera, podeu mantenir un control exhaustiu de tothom que utilitza Revo Xef. Cadascun dels usuaris s'identifica a l'aplicació amb un codi pin únic de quatre dígits. A cadascun d'ells s'ha d'assignar un grup de privilegis. Més informació sobre com afegir usuaris.

4. Ja arribem al final dels passos bàsics de configuració. Ara és el moment de deixar anar la creativitat i dissenyar el plànol de taules de la vostra empresa : )
    En aquest enllaç trobareu l'ajuda suficient per crear el disseny del vostre Plànol de Taules.

Enhorabona! Ja heu completat la configuració bàsica per començar a utilitzar l'aplicació Revo Xef del vostre negoci. Hi ha altres factors com ordre de plats, formes de pagament, editor de factures, notes de cuina, descomptes, etc ... També és important que els reviseu, però si heu seguit els 10 passos anteriors, podeu dir que la vostra empresa té una configuració òptima.

App Revo Xef

Un cop dins de la configuració de la Back Office, és imprescindible de sincronitzar la vostra Revo Xef App per tal d'actualitzar i descarregar tots els canvis.

1. Un cop al dispositiu iOS (iPad, iPhone i iPod), obriu l'aplicació Revo Retail.
  2. Introduïu les vostres credencials per a iniciar la sessió (Nom d'usuari i clau de pas que heu rebut al correu electrònic de benvinguda.)
  3. Feu clic al menú .
  4. Feu clic a Sincronitza .

Nota: Cada cop que es fa un canvi a la Back Office, és imprescindible de sincronitzar l'aplicació Revo Xef en cadascun dels dispositius que teniu al vostre compte per actualitzar les dades.
Al menú Revo Xef, veureu un símbol que indica que s'ha fet un canvi al Back Office i cal sincronitzar.