Els Privilegis determinaran l’ús de l’aplicació de cada empleat.

Aquí podeu configurar diferents grups de privilegis. Aquesta secció és molt flexible i permet a cada administrador configurar els privilegis per a determinats empleats.

Aquests són els privilegis actuals que es poden configurar:

Bàsic

• Nom: Afegiu un nom al privilegi per tal d'identificar-lo.

Comanda

• Reobrir comandes: Si té aquest privilegi activat, el treballador pot reobrir les comandes ja tancades (cobrades).

• Cancel·lar comandes: Si té aquest privilegi activat, el treballador pot cancel·lar les comandes. En el moment de fer-ho, es demana un motiu. Podeu veure les comandes cancel·lades en aquest Informe.

• Pot retornar comandes: Amb aquest privilegi activat, aquest treballador pot fer devolucions.

• Modificar productes de comanda impresos: Amb aquest privilegi activat, aquest treballador pot modificar els productes de la comanda que ja han estat impresos.

• Anul·lar productes de la comanda: Habiliteu aquest privilegi per tal de permetre al treballador d'eliminar els productes d'una comanda un cop impresa (enviada a la cuina o al bar) o guardada. Podeu veure el contingut cancel·lat a aquest Informe.

• Anul·lar productes de comanda, una vegada s'ha imprès el compte: Amb aquest privilegi activat, el treballador pot anul·lar productes de la comanda un cop s'ha imprès el compte. Es demanarà un motiu per l'anul·lació. Es poden veure els continguts cancel·lats des d'aquest Informe.

• Aplicar descomptes: Si té aquest privilegi activat, el treballador pot aplicar Descomptes predefinits al back-office.

• Aplicar descomptes personalitzats: Si té aquest privilegi activat, el treballador pot crear descomptes personalitzats en qualsevol moment des de l'aplicació. És a dir, podrà crear un descompte i adaptar-lo a les seves necessitats.

Nota: Els descomptes personalitzats són els que es creen i es fan estrictament per a ús temporal. És a dir, un cop aplicat a aquesta comanda, el descompte no es guarda. Si voleu que el descompte estigui sempre disponible, heu de crear un descompte preestablert al back-office.

• Accedir a comandes de dies anteriors: Activant aquesta opció, es pot accedir i aplicar diferents accions sobre les comandes de dies anteriors.

• Reimprimir tiquet: Amb aquesta opció activada, es pot reimprimir el tiquet en les impressores associades als productes de la comanda.

Control de caixa

• Cobrar comandes: Si té aquest privilegi activat, el treballador pot cobrar comandes (tancar).

• Pagaments buits: Si té aquest privilegi activat, el treballador pot aplicar el mètode de pagament cancel·lat, creat per a comandes on el client ha marxat sense pagar. D’aquesta manera, aquesta comanda es tanca com a pèrdua (els productes s'han servit, però no es cobren).

• Anul·lar pagaments: Si té aquest privilegi activat,el treballador pot cancel·lar pagaments i factures a l'històric de l'app.

• Accedir a informes: Amb aquest privilegi activat, aquest treballador podrà imprimir el Report Z i sumari diari en l'app de Revo XEF - Control de caixa.

• Inventari: Si té aquest privilegi activat, el treballador pot accedir a Revo STOCK amb el seu PIN. Més informació sobre Revo STOCK

• Entrada/sortida: Habiliteu aquest privilegi per tal de permetre al treballador introduir ingressos i resultats en efectiu.

Per exemple: Quan s'utilitza efectiu per a pagar proveïdors.

• Torns: Si té aquest privilegi activat, el treballador pot obrir i tancar torns, visualitzar informació sobre l'arqueig de caixa i imprimir el Report Z (resum de vendes del dia).

• Imprimir Report Z General: Si té aquest privilegi activat, el treballador podrà imprimir tots els Reports Z en cas que hi hagi diversos calaixos de caixa instal·lats al compte.

• Canviar la forma de pagament: Escollint entre les opcions disponibles, aquest treballador podrà modificar la forma de pagament d'una factura.

• Factures proforma: Activant aquest privilegi, aquest treballador podrà imprimir les factures proforma.

Accions de comanda

• Canvia el nom de la taula: Amb aquest privilegi activat, el treballador podrà modificar el nom de la taula.

• Capturar QR Code: Amb aquest privilegi activat, el treballador podrà escanejar productes a partir d'un codi QR.

Configuració

• Preferències del dispositiu: Activa aquest privilegi perquè aquest empleat pugui accedir al menú de preferències de l'aplicació.

• Tancar sessió: Activa aquest privilegi perquè aquest empleat pugui tancar la sessió al compte de l'aplicació.

• Canviar de compte: Amb aquest privilegi actiu, l'empleat pot canviar de comptes de Revo XEF sense necessitat de tancar l'aplicació.

• Editar taules: Activa aquest privilegi perquè aquest empleat pugui editar el pla de taules a l'aplicació.

• Assignar identificador a l'empleat: Activa aquest privilegi per habilitar l'opció d'assignar un nou identificador a l'empleat des de l'aplicació.

• Crear clients: Si s'activa, aquest privilegi permet la creació de nous clients des de l'aplicació per a aquest empleat.

• Desactivar productes: Amb aquest privilegi actiu, aquest empleat podrà desactivar productes a Revo XEF de manera temporal o permanent.

• Activar productes: Amb aquest privilegi actiu, habilitem l'opció d'activar productes a Revo XEF o NOMÉS, des de les accions ràpides d'ordres.

• Editar el preu de venda: Si s'activa aquest privilegi, l'empleat podrà editar el preu de venda dels productes des de l'aplicació.

• Crear modificadors opcionals: Marquem aquesta opció per crear nous modificadors opcionals des de l'aplicació.

A domicili

• A domicili: Si té aquest privilegi activat, l'empleat tindrà accés al mòdul de 'A domicili'.

• Repartidor: Amb aquest privilegi activat, aquest treballador podrà tenir la funció de repartidor al mòdul de 'A domicili'.

Altres

• Editar taules no compartides: Amb aquest privilegi actiu, el treballador podrà editar taules que hagin estat obertes per altres empleats.

• Obre calaix de caixa: Habiliteu aquest privilegi perquè l'empleat pugui obrir el calaix de caixa en qualsevol moment.

• Força desbloqueig: Activeu aquest privilegi per tal que l'empleat pugui obligar a desbloquejar una comanda quan l'ocupa un altre empleat.

Nota: Aquesta opció només es recomana per als administradors. Està pensada només per a ocasions excepcionals, com per exemple quan un dispositiu es queda sense bateries o es trenca i bloqueja una comanda. Si s'utilitza en altres d'ocasions, pot provocar errors en el sistema per un ús inadequat.

• Màquina d'efectiu: Amb aquest privilegi activat, aquest treballador pot veure les configuracions de la màquina d'efectiu.

• Buida màquina d'efectiu: Amb aquest privilegi activat, aquest treballador pot buidar la màquina d'efectiu.