Un producte és l'article que veneu als vostres clients en el punt de venda. Els productes estan organitzats per grups i categories que s'utilitzen per tenir una estructuració àgil tant en el Back Office com a l'App. Cadascun d'ells té una àmplia varietat de detalls i objectes relacionats que es poden definir per crear una solució personalitzada que funcioni millor per a la teva empresa.

Es poden crear productes de forma molt senzilla. Un cop dins de la categoria, a la part inferior dreta trobareu el botó Nou -> Producte.

Tot seguit apareix la pantalla següent, amb diverses pestanyes:

- Descripció:

1. Actiu: Si marqueu aquesta opció, aquest producte serà visible a l'App. Si la casella està desmarcada, no serà visible.

Nota: Opció molt útil per a crear productes nous dins del Back Office, però que encara no penseu vendre al punt de venda, o bé productes de temporada que només vendreu durant un període determinat.

1. Nom: Afegiu un nom al producte. Aquest nom serà utilitzat a l'App i s'imprimirà a la factura.

2. Descripció a Cuina: Aquesta opció serveix per distingir el nom que s'imprimirà als tiquets de comanda. D'aquesta manera s'evita que els tiquets que arribin a la cuina o la barra tinguin noms massa llargs.

3. Grup General: Amb l'opció - que ve per defecte, s'aplicarà la configuració que hi ha configurada a la categoria o grup pertinent.

4. Descripció: Aquest camp de text es pot utilitzar amb diversos objectius, des de la descripció dels ingredients fins a qualsevol nota que es vulgui mostrar. Aquesta descripció serà visible, al costat de la foto del producte i altres opcions, si feu el gest de dos dits a sobre del producte.

5. Codi de barres: Afegiu un codi de barres al producte, que es pot utilitzar per diversos motius, com ara utilitzar un lector de codi de barres per a introduir l'inventari quan rebeu la mercaderia.

6. Al·lèrgens: Marqueu amb facilitat tots els al·lèrgens que conté aquest producte. Es mostraran a la mateixa pantalla que la descripció quan feu clic amb dos dits a sobre del producte a l'App.

- Preus:

1. Preu a pes: Marqueu aquesta opció si feu servir una bàscula i aquest producte es ven a pes.

2. Preu: Afegiu el preu de venda del producte. Per defecte, va amb impostos inclosos.

3. Preu de cost: Afegiu el preu de cost (sense impostos inclosos) perquè Revo pugui calcular el marge de venda.

4. Impost: Seleccioneu un impost per a aquest producte.

Nota: Tingueu en compte que, si l'impost ja està seleccionat a la categoria o al grup, no cal configurar-lo al producte. Igualment, si es selecciona al producte també funcionarà a la perfecció.

1. Tarifes: Des d'aquí podeu afegir tarifes amb imports diferents per a aquest producte. Prèviament, s'han de crear aquí les tarifes.

- Inventari:

1. Control d'inventari: Activeu aquesta opció si vol gestionar l'inventari d'aquest producte.

Un cop activada, es mostren les opcions següents.

1. Unitat: Seleccioneu la unitat de gestió per a aquest producte.

Nota: És molt important que les unitats de cada producte siguin iguals tant en el producte, al magatzem, com en el mòdul de compres si el feu servir.

1. Preu de cost mitjà: Activeu aquesta opció si voleu que Revo calculi el preu de cost mitjà d'aquest producte, quan utilitzeu el mòdul de compres.

2. x productes el fan servir com a escandall: Aquesta opció us indica si aquest producte forma part de l'escandall d'altres productes.

3. Mostra estoc a l'app: Amb aquesta opció marcada, si tens estoc afegit, en l'app se't mostrarà una icona indicant-te les unitats restants. Veuràs, de manera ràpida i intuïtiva com disminueix l'estoc a mesura que vas venent productes.

4. Inventari: Afegiu les unitats d'estoc en el teu inventari per a aquest producte.

1. Escandall: Afegiu tots els ingredients que formen part d'aquest producte.

Apreneu a gestionar el vostre inventari correctament veient aquest enllaç: Inventari

- Configuració:

1. ítem obert: Amb aquesta opció activada podreu editar el nom i el preu del producte a l'App.

Nota: És aconsellable que no activeu aquesta opció per a tots els productes, perquè podríeu alterar les estadístiques als informes. Una bona manera per tal d'evitar això és crear un sol producte amb l'opció activada. Per exemple: Diversos.

1. Temps d'elaboració: Afegiu el temps d'elaboració d'aquest producte per tal de tenir un major control al KDS.

2. Categoria de modificador: Aquí podeu associar un modificador a un producte. Quan feu clic sobre el producte apareixerà el modificador. Apreneu més sobre Modificadors

3. Grups de modificadors: Aquí podeu associar un grup de modificadors (més d'un modificador) a un producte. Quan feu clic sobre el producte apareixerà el grup de modificadors. Apreneu més sobre Grups d'Modificadors

4. Ordre de plat: Associeu un ordre de plat per defecte. D'aquesta manera, quan feu clic sobre el producte a l'App , s'assignarà automàticament l'ordre del plat. Així es guanya velocitat i agilitat en el moment de la comanda. Recomanat per a begudes i postres.

5. Impressora: Aquí podreu configurar la impressora on s'imprimiran els tiquets de comanda per a un producte. Abans haureu de configurar les impressores a la vostra empresa. Apreneu més sobre Impressores

6. Grup d'impressores: Si voleu imprimir els tiquets de comanda a diverses impressores alhora, heu de configurar un grup d'impressores. Apreneu més sobre Grups d'impressores

7. Mostra a la llista de Menús: Marqueu aquesta opció si voleu que el producte aparegui a la llista de productes per a Menús.

- Imprimir:

Dins d'aquesta pestanya podem imprimir etiquetes a una DYMO per a aquest producte.

Nota: Recordeu fer DESA per tal d'aplicar tots els canvis realitzats.

Com comprendre millor la pantalla de productes

Quan entreu dins d'una categoria, se us mostrarà una pantalla amb tots els productes que la componen. Allà hi trobareu la informació següent que tot seguit s'analitzarà per comprendre-la millor.

1. Es pot canviar l'ordre dels productes molt fàcilment, arrossegant-los cap amunt o cap avall i fent clic sobre la icona ☰

Nota: Recordeu que després de canviar l'ordre és imprescindible DESA ORDRE (1B).

1. Afegiu una imatge al producte amb només tres passos. Feu clic a sobre de la icona + i seleccioneu una imatge del vostre dispositiu.

2. Desactiveu un producte només fent clic a sobre de √. Es mostrarà una X, que indica que aquest producte està desactivat i ocult a l'App.

3. Feu clic a sobre del nom del producte si voleu entrar i editar-ne la configuració.

4. No cal entrar dins de la configuració del producte per a veure si té un modificador assignat. Quan es mostra en negreta vol dir que el modificador està assignat al producte, i quan es mostra en gris vol dir que està assignat a la categoria.

5. No cal entrar dins de la configuració del producte per a veure si té un grup de modificadors assignat. Quan es mostra en negreta vol dir que el grup de modificadors està assignat al producte, i quan es mostra en gris vol dir que està assignat a la categoria.

6. No cal entrar dins de la configuració del producte per veure si aquest té una impressora assignada. Quan es mostra en negreta vol dir que la impressora està assignat al producte, i quan es mostra en gris vol dir que està assignat a la categoria o grup. (^categoria/^^grup).

7. No cal entrar dins de la configuració del producte per veure si aquest té un grup d'impressores assignat. Quan es mostra en negreta vol dir que el grup d'impressores està assignat al producte, i quan es mostra en gris vol dir que està assignat a la categoria o grup. (^categoria/^^grup).

8. No cal entrar dins de la configuració del producte per veure si aquest té assignat l'impost. Quan es mostra en negreta vol dir que l'impost està assignat al producte, i quan es mostra en gris vol dir que està assignat a la categoria o grup. (^categoria/^^grup).

9. Editeu de forma ràpida i eficaç el nom i preu de tots els productes. Recordeu fer Desa per aplicar els canvis. Apreneu més sobre Edita múltiples productes

10. Afegiu modificadors opcionals per a aquesta categoria. Apreneu més sobre Modificadors Opcionals

11. Busqueu qualsevol producte al teu compte.

12. Dupliqueu o mou productes a altres categories de forma molt ràpida i fàcil.

13. Editeu el producte.

14. Elimineu el producte si no penseu fer-lo servir mai més.

Nota: Si penseu tornar a fer servir el producte en el futur, només cal que el deshabiliteu.

1. Menú Nou per tal d'afegir nous productes, contenidors, productes amb formats de venda, etc.

2. Afegiu un nou producte de forma ràpida. Simplement introduiu el nom i el preu, i després afegiu-lo.