Amb l’editor de factures, podeu configurar i adaptar la factura a les necessitats de cada negoci. Podeu afegir camps, modificar informació i, fins i tot, suprimir els que no vulgueu que apareguin. A més, si feu clic a cadascun dels camps, podeu canviar la mida del tipus de lletra i accedir a altres opcions d’edició de text.

Tota la informació tributària s’afegeix automàticament i s’obté a partir de les dades que s’introdueixen a la secció Empresa; això s’explica a l’article.

EL VOSTRE LOGO               --> Logo

Revo Systems S.L.
                            B123456789
                        Arquitecte Oms, 2
                            08241 Manresa
                            -> Empty Separator
                            Factura simplificada: {factura}
                            {Data}               Taula: {Taula}
                            Comanda: {Order} Comensals: {Guests} -> Double value
                            Cambrer: {Waiter} -> Valor
                            ---------------------------------
                            1 xips 1.05 1.05
                            2 Cafè 1,25 2,50
                                - Amb gel 0,10 0,20
                            1 Menú 9.00 9.00
                            * Filet 1,25 1,25
                               - Amb patates 0,50 0,50
                            * Cafè 1,25 1,25
                            2 Cervesa 1,25 2,50
                            --------------------------------- -> Separator
                            Begudes 6.45
                            Menjar 11,80
                            ==================== -> Double Separator
                            Suma 18,25
                            Descompte 00,00
                            Subtotal 16,59
                            Impost 10% (1,66) 1,66
                            Total 18,25
                            ---------------------------------
                            Mètodes de Pagament
                            Fitxa: 5.00
                            Efectiu: 15,00 / Canvi: 1,75

Gràcies de la visita          --> Text

Nota: Tots els camps es poden moure simplement arrossegant-los de dalt a baix. Tot seguit, feu clic a Desa.

Podeu afegir els camps següents:

1. Logo: Afegiu el logotip si l’heu suprimit prèviament.
  2. Separator: Afegiu un separador simple:---------------------------------
  3. Double Separator: Afegiu un separador doble: ==========================
  4. Empty Separator: Afegiu un separador buit, per incloure espais en blanc entremig de les línies.
  5. Partial Cut Separator: Afegiu un tall parcial al bitllet. D’aquesta manera la impressora tallarà parcialment el bitllet.

Nota: Només les impressores Star tenen aquesta opció.

1. Text: Afegiu un camp de text per escriure el text que vulgueu.
  2. Value: Afegiu aquest camp i, a continuació, seleccioneu de la llista el valor que voleu que aparegui a la factura. Aquests valors s’obtenen de nou a partir de la informació introduïda a Negoci. Podeu identificar aquests camps amb els caràcters {}.
  3. Double value: Afegiu aquest camp doble i, a continuació, seleccioneu de la llista de valors que voleu que apareguin a la factura. Aquests valors s’obtenen de nou a partir de la informació introduïda a Empresa. Podeu identificar aquests camps amb els caràcters {}.
  4. Second currency total: Si feu servir multidivisa, afegiu aquest camp per a que el total de la divisa secundària aparegui a la factura.

IMPORTANT: Al final de la pàgina, trobareu el botó Torna a l’original que us retorna al format predeterminat de la factura. Aquest botó elimina tots els canvis realitzats.

Opcions:

Notícies: Per defecte, els modificadors que no tenen suplement de preu no apareixen a la factura. Si voleu que es mostrin, podeu activar aquesta opció des de l’editor de factures. Ho veureu a l’imatge següent:

Puc afegir un codi de barres o un codi QR a les meves factures ?: La resposta és Sí! I molt fàcilment. Ara veureu un exemple de com afegir un codi QR redirigit a la vostra plana web o les vostres xarxes socials:

1. Afegiu l’URL de la vostra plana web o xarxa social (Facebook, Instagram, etc.) a Empresa.
  2. Aneu a l’editor de facturació.
  3. Al final de la factura, afegiu un camp de valor al botó Afegeix fila.
  4. Seleccioneu una llista de la web.
  5. A continuació, feu clic a la icona del codi de barres fins que aparegui el codi QR.
  6. Finalment, feu clic a la icona Desa per a desar els canvis.