La primera de les seccions que us trobareu a Configuració és la d'Empresa. Aquí es configura tota la informació relacionada amb la vostra empresa. La majoria d'aquests camps són els que s'imprimeixen a la factura de client i que es pot editar utilitzant l'Editor de Factura.

• Nom: Afegiu el nom de la vostra empresa. (Apareix a l'app).

• Nom fiscal: Afegiu el nom fiscal de la vostra empresa. (Apareix a la factura per defecte).

• NIF: Afegiu el NIF de la vostra empresa. Exemple: B12345678 (Apareix a la factura per defecte).

• Eslògan: Teniu un eslògan? Introduïu-lo aquí. (Apareix a la factura per defecte).

• Logo: Afegiu el vostre logo aquí. (Apareix a l'app i a la factura per defecte).

Nota: Es recomana una amplada mínima de 350-400 píxels i una mida màxima de 1MB.

• Adreça: Afegiu-hi l'adreça fiscal. (Apareix a la factura per defecte).

• Ciutat: Afegiu-hi la ciutat. (Apareix a la factura per defecte).

• Codi Postal: Afegiu-hi el codi postal. (Apareix a la factura per defecte).

• Estat/Província: Afegiu-hi l’estat o la província. (No apareix a l’app ni a la factura).

• País: Afegiu-hi el país. (No apareix a l’app ni a la factura).

• Telèfon: Afegiu-hi el telèfon. (No apareix a l’app ni a la factura).

• Plana Web: Afegiu-hi la plana web o, si no, la plana de la vostra xarxa social preferida. (Apareix a la factura per defecte).

• Impostos inclosos en el preu: Marqueu aquesta opció si voleu que els impostos estiguin inclosos en el preu dels productes. És l’opció que ve per defecte i recomanada.

• Coma com a separador decimal: Marqueu aquesta opció si voleu utilitzar la coma com a separador decimal.

• Control de presència: Marca aquesta opció si voleu que es pugui gestionar el control de presència des de l'aplicació. D'aquesta manera, els usuaris poden indicar mitjançant el seu pin quan inicien el torn, el finalitzen o es prenen un descans. Aquesta informació es pot visualitzar a l'informe de Presències.

• Hora d'Obertura de Caixes: Per utilitzar Control de Caixa, és imprescindible introduir l'hora desitjada per al canvi de dia. S’aconsella marcar una hora en què la vostra empresa sigui tancada. Per exemple: 5:00:00.

• Control de Caixa:

• Cap: No hi ha control de caixa.

• Simple: Se sol·licita l'import total del fons de caixa inicial abans de tancar/cobrar la primera ordre del dia i del fons de caixa final abans de tancar el torn (Informe X). Es poden obrir i tancar diversos torns al cap del dia.

• Full: Se sol·licita l'import detallat (totes les unitats monetàries) del fons de caixa inicial abans de tancar/cobrar la primera ordre del dia i del fons de caixa final abans de tancar el torn (Informe X). Es poden obrir i tancar diversos torns al cap del dia.

• Auto: Es genera automàticament un sol torn diari, sense especificar el fons de caixa inicial ni el final. En acabar el dia, es pot imprimir l’Informe Z des de l'app i veure el resum de vendes amb les diferents formes de pagament utilitzades.

• Caixa Cega: Amb aquesta opció activada, evitareu que l'usuari pugui imprimir l’Informe Z abans de tancar un torn (Informe X). D'aquesta manera, no podran saber la recaptació d'efectiu abans de tancar el torn.

• Moneda: Quan el sistema no té cap ordre creada, es pot modificar la unitat monetària. Per defecte utilitza l'EUR.

• Moneda Secundària: En cas que utilitzeu una segona moneda per cobrar, seleccioneu-la aquí. Recordeu que el canvi sempre sortirà en la moneda principal.

• Canvi de moneda: Deixeu-ho a 0 si voleu que el canvi sigui automàtic, o escriviu-lo manualment si voleu aplicar sempre el mateix tipus de canvi.

• Efectiu de la segona moneda: Seleccioneu la forma de pagament associada a l'efectiu de la segona moneda. Prèviament, heu de crear una nova forma de pagament aquí

• Targeta de la segona moneda: Seleccioneu la forma de pagament associada a targeta de la segona moneda. Prèviament, heu de crear una nova forma de pagament aquí

Important: Si voleu utilitzar la moneda secundària, hi heu d’associar obligatòriament una forma de pagament per a efectiu i targeta.

Nota: El factor de canvi es consulta cada vegada que s'obre l'app o es crea un torn nou. La font de consulta és Fixer.io.