Un ordre de plat és el curs dels plats quan es comanda una ordre amb Revo Xef. Des de la app, primerament se selecciona un ordre de plat (primers, segons, etc.) i tot seguit els productes que demanen els clients. D'aquesta manera, s'organitzen les ordres per tal que, quan s'enviïn a la cuina, arribin ordenades correctament.

Com de costum, se'n poden crear de nous, organitzar, editar i eliminar ordres de plat.