VERSIÓ COMPATIBLE: 4.3

Des de la versió 4.3, s'introduirà un innovador producte anomenat Accés Directe.

IMPORTANT: És necessari que tots els dispositius s'actualitzin a la versió 4.3 per accedir a aquest nou producte.

La funció principal d'aquest producte és facilitar la creació d'accés directe pels nostres productes en diverses categories, eliminant la necessitat de duplicar-los.

Aquesta característica evita la creació de múltiples productes idèntics juntament amb els seus respectius inventaris; en canvi, tota la informació del producte original es transferirà a l'accés directe, simplificant així la gestió i l'organització.

Nota: En comptes Masters aquest accés directe no està disponible.

Com crear un producte d'accés directe

1. Accedim al back-office de Revo XEF.

2. Anem a Catàleg / GRUPS.

3. Un cop a la categoria on volem afegir l'accés directe, cliquem a +Nou i seleccionem Accés directe:

4. Seleccionem el producte des del desplegable:

5. Finalment, cliquem a Desa.

Ja tindrem l'accés directe creat a la nova categoria:

Nota: Aquest producte no pot ser editat; totes les modificacions que vulguem fer han de fer-se en el producte original. Si intentem editar-lo, apareixerà el següent missatge:

Exemple

Al nostre establiment, la Coca-Cola destaca com un producte estrella. Per agilitzar el procés i evitar la necessitat de tornar a la categoria dels Refrescs, ara comptem amb l'accés directe, creat prèviament a la categoria Sushi: