La gestió d’efectiu sempre és un punt delicat a qualsevol empresa. Un problema recurrent al punt de venda és quadrar els comptes, tant als canvis de torn com al final del dia. Hi pot haver pèrdues per culpa de cobraments erronis, bitllets de banc falsos, errors de canvi, petits robatoris, robatoris al punt de venda o durant les transferències. Aquí és quan un Calaix d'efectiu pot ser una solució per a algunes empreses.

Revo implementa diverses solucions per a màquines de gestió d’efectiu. Al menú Configuració, busqueu la secció Calaix d'efectiu i feu clic al botó nou per afegir-ne un de nou. Veureu que apareix la pantalla següent:

! [] (/ images / e6Xtz2Gclc3XwtKfPaTerbUP3gcbb0K02wYRfnyu.jpeg)

• Nom: Introduïu un nom.
  • Tipus: Seleccioneu el tipus de Calaix d'efectiu de la llista.
  • IP: Introduïu la IP de configuració al vostre Calaix d'efectiu.

Un cop creat a la Back Office, només cal assignar-lo a un caixer.

A partir d’aquest moment, a l’aplicació Revo, quan seleccioneu la icona Efectiu per a tancar i cobrar una comanda, Revo es connectarà amb el calaix d'efectiu per a gestionar el canvi i, després de la transacció, Revo tancarà la comanda.

Nota: Recordeu d'activar el permís de Calaix d'efectiu per tal que l'usuari pugui accedir al menú Configuració.