- ESTAT: ACTIVA

1. QUÈ ÉS CASHLOGY?
2. MODELS COMPATIBLES AMB REVO
3. CONFIGURACIÓ A REVO
4. CONFIGURACIÓ FONS DE CAIXA
5. COBRAMENT AMB CASHLOGY
6. OPCIONS MENÚ CASHLOGY

1. QUÈ ÉS CASHLOGY?

Cashlogy és la solució automatitzada de control de l'efectiu perfecta per a aquells establiments que volen professionalitzar el seu negoci i oferir als seus clients una experiència de pagament moderna i senzilla.

Una solució que t'aporta tranquil·litat en minimitzar els robatoris interns i amb la qual guanyes temps en els quadres de caixa i operativa diària.

Fiabilitat, disseny i usabilitat a l'abast de qualsevol negoci.

2. MODELS COMPATIBLES AMB REVO

• POS 1500X
  • POS 2023

3. CONFIGURACIÓ A REVO

CREACIÓ DE LA MÀQUINA D'EFECTIU CASHLOGY

Per crear la nostra màquina d'efectiu Cashlogy a REVO, hem de:

1. Accedir al back-office de Revo XEF.

2. En l'apartat de Configuració / Màquines d'efectiu.

3. Prémer sobre +Nou per afegir la màquina d'efectiu.

Omplim la següent informació:

• Nom: Nom identificatiu per a la màquina d'efectiu.

• Tipus: Cashlogy.

• IP: Adreça IP.

ASSIGNACIÓ DE LA MÀQUINA CASHLOGY AL CAIXER

1. Un cop creada la màquina d'efectiu Cashlogy al back-office de Revo XEF, hem d'assignar-la a un caixer.

Per fer-ho, dins de l'apartat Configuració accedim a la secció Caixers.

2. Editem un caixer o en creem un de nou.

3. A Màquina d'efectiu assignem la màquina d'efectiu que hem creat anteriorment.

Nota: També podem crear la màquina d'efectiu dins de la configuració d'un caixer, prement al botó +.

PRIVILEGIS APP NECESSARIS PER ALS EMPLEATS

Hem de tenir en compte que perquè un empleat pugui treballar correctament amb la màquina d'efectiu, ha de tenir activats uns privilegis al back-office de Revo XEF, Privilegis de l'app.

Hi ha dos privilegis de màquines d'efectiu:

• Màquina d'efectiu: Permet accedir a la configuració de la màquina d'efectiu.

• Buidar màquina d'efectiu: Permet fer buidats de la màquina d'efectiu.

Nota: Un cop activats els checks desitjats, haurem d'associar el privilegi d'app que hem creat a l'empleat corresponent a l'apartat Empleats.

4. CONFIGURACIÓ FONS DE CAIXA

Per al correcte funcionament de la màquina d'efectiu Cashlogy, hem de configurar el fons de caixa.

Per fer-ho:

1. Al back-office de Revo XEF, a l'apartat de Configuració premen sobre: Màquines d'efectiu.

2. Localitzem la màquina d'efectiu que hem creat anteriorment i premen al botó Fons de caixa.

3. A continuació visualitzarem la següent pantalla:

En aquesta pantalla hem d'indicar la quantitat de monedes que volem que conservi la màquina.

És a dir, quan hàgim de tancar un torn, l'app Revo XEF ens preguntarà si volem buidar la màquina d'efectiu, si premem en , el que farà serà tornar per la boca totes les monedes emmagatzemant únicament dins d'ella les quantitats de cada moneda que hàgim indicat en la configuració de fons de caixa.

5. COBRAMENT AMB CASHLOGY

A partir d'aquest moment, a l'app de Revo XEF, quan preguem a la icona de pagament en efectiu per tancar i cobrar una comanda, REVO es connectarà amb la màquina d'efectiu Cashlogy per gestionar el cobrament i quan hagi fet la transacció, REVO tancarà la comanda.

6. OPCIONS MENÚ CASHLOGY

Quan disposem d'una màquina d'efectiu Cashlogy i treballem amb l'app Revo XEF, comptem amb una sèrie d'opcions que ens permeten interactuar amb la màquina.

Per accedir-hi, hem de:

1. Dirigir-nos a la r de REVO.

2. A l'apartat CONTROL DE CAIXA, entrar al menú Màquina d'efectiu.

3. Un cop hàgim accedit correctament, podrem realitzar les següents accions:

• Omplir: Permet introduir efectiu (monedes i/o bitllets) dins de la màquina.

• Donar canvi: Permet gestionar el canvi desitjat a partir de la quantitat introduïda dins de la màquina.

• Buidat: Ens permet realitzar buidats d'efectiu.
    Disposem dels següents tipus de buidatges:

• Parcial (RECICLADOR): En fer un buidatge parcial hem d'indicar la quantitat de monedes/bitllets de cada tipus que volem emmagatzemar en el reciclador i, la quantitat restant de la quantitat existent, ens la tornarà per la boca.
      Exemple: Si ens indica que a la màquina hi ha 100 monedes d'1 € i nosaltres volem retirar només 20 monedes, n'indicarem 80, ja que és la quantitat de monedes que volem que emmagatzemi la màquina i, per tant, el buidatge parcial es realitzarà i ens tornarà per la boca 20 monedes d'1 €.

• Complet (RECICLADOR): El buidatge complet del reciclador expulsa totes les monedes i bitllets, els bitllets els envia automàticament al calaix de recaptació (Stacker).

• Complet (CAIXÓ DE RECAPTACIÓ): El buidatge complet del calaix de recaptació ens permet realitzar un buidatge complet de bitllets. És a dir, ens permetrà retirar/buidar de la màquina tots els bitllets existents en el calaix de recaptació (Stacker).

• Quantitats del calaix de recaptació: Ens indica les quantitats de monedes/bitllets dins del calaix de recaptació.

• Quantitats del reciclador: Ens indica les quantitats de monedes/bitllets dins del reciclador.

• Veure errors: Permet visualitzar si hi ha algun tipus d'error a la màquina d'efectiu.

• Solució de problemes: Disposem d'un solucionador de problemes on trobem les següents opcions:

• Finalitzar: Finalitzar la comunicació amb la màquina.
    • Reiniciar: Reinicialitzar el sistema.
    • Inicialitzar: Inicialitzar la comunicació amb la màquina.