Estat: ACTIU

1. QUÈ ÉS EL CASHKEEPER?
2. MODELS COMPATIBLES AMB REVO
3. CONFIGURACIÓ A REVO
4. CONFIGURACIÓ DEL CALAIX DEL CASHKEEPER
5. PAGAMENT AMB CASHKEEPER
6. OPCIONS DEL MENÚ CASHKEEPER

1. QUÈ ÉS EL CASHKEEPER?

Cashkeeper és la solució més efectiva per gestionar la caixa del teu negoci mitjançant caixes registradores intel·ligents.

Millora la productivitat, estalvia diners i augmenta els ingressos del teu negoci. Gràcies a les màquines de gestió d'efectiu com Cashkeeper, proporcionaràs un millor servei i faràs pagaments més ràpids. Màquines com Cashkeeper poden reduir els costos relacionats amb efectiu fins al 30% i disminuir el temps dedicat a la gestió de l'efectiu en un 50%.

2. MODELS COMPATIBLES AMB REVO

• CKZEUS
  • CK1000
  • CK950

3. CONFIGURACIÓ A REVO

CREACIÓ DE LA MÀQUINA DE CAIXA CASHKEEPER

Per crear la màquina de caixa Cashkeeper a REVO, necessitem:

1. Accedir a l'oficina posterior de Revo XEF: revoxef.works

2. A la secció de Configuració, fer clic a: Caixes registradores

3. Fer clic a Nova per afegir la màquina de caixa.

Emplena la següent informació:

• Nom: Nom identificatiu de la màquina de caixa.

• Tipus: Cashkeeper.

• IP: Adreça IP.

ASSIGNACIÓ DE LA MÀQUINA CASHKEEPER AL CAIXER

1. Un cop creada la màquina de caixa Cashkeeper a l'oficina posterior de Revo XEF, hem d'assignar-la a un caixer.

Per fer-ho, dins de la secció de Configuració, anar a Caixers.

2. Editar un caixer existent o crear-ne un de nou.

3. A Màquina de caixa, triem des del desplegable la màquina de caixa que hem creat anteriorment.

Nota: També podem crear la màquina de caixa dins de la configuració d'un caixer fent clic al botó +..

PRIVILEGIS D'APLICACIÓ NECESSARIS PER ALS EMPLEATS

Tingueu en compte que perquè un empleat pugui treballar correctament amb la màquina de caixa, ha d'haver activat certs privilegis a l'oficina posterior de Revo XEF, Privilegis d'aplicació.

Hi ha dos privilegis relacionats amb la màquina de caixa:

• Màquina de caixa: Permet accedir a la configuració de la màquina de caixa.

• Buidar la màquina de caixa: Permet buidar la màquina de caixa.

Nota: Un cop activades les caselles desitjades, hem d'associar el privilegi d'aplicació creat a l'empleat corresponent a la secció Empleats..

4. CONFIGURACIÓ DEL CALAIX DEL CASHKEEPER

Per al funcionament correcte de la màquina de caixa Cashkeeper, hem de configurar el calaix.

Per fer-ho:

1. A l'oficina posterior de Revo XEF, a la secció de Configuració, fer clic a: Caixes registradores

2. Localitzar la màquina de caixa creada anteriorment i fer clic al botó Calaix.

3. A continuació, veurem la següent pantalla:

En aquesta pantalla, hem d'indicar la quantitat de monedes que volem que la màquina guardi.

En altres paraules, quan estiguem a punt de tancar un torn, l'aplicació Revo XEF ens preguntarà si volem buidar la màquina de caixa. Si fem clic a , retornarà totes les monedes pel forat, mantenint només les quantitats de cada moneda que hem especificat a la configuració del calaix.

5. COBRAMENT AMB CASHKEEPER

Des d'ara, a l'aplicació Revo XEF, quan cliquem a la icona de pagament en efectiu per tancar i cobrar una comanda, REVO es connectarà amb la màquina d'efectiu Cashkeeper per gestionar el cobrament. Un cop s'hagi realitzat la transacció, REVO tancarà la comanda.

6. OPCIONS DEL MENÚ CASHKEEPER

En disposar d'una màquina d'efectiu Cashkeeper i treballar amb l'aplicació Revo XEF, tenim diverses opcions que ens permeten interactuar amb la màquina.

Per accedir-hi, hem de:

1. Anar a la secció REVO.

2. A la secció CONTROL DE CAIXA, accedir al menú Màquina d'efectiu.

3. Un cop hi hàgim accedit amb èxit, podrem realitzar les següents accions:

• Omplir: Permet introduir efectiu (monedes i/o bitllets) dins de la màquina.

• Donar canvi: Permet gestionar el canvi desitjat a partir de la quantitat introduïda a la màquina.

• Buidar: Permet realitzar buidats d'efectiu. Existeixen els següents tipus de buidatges:

• Parcial (RECICLADOR): En fer un buidatge parcial, hem d'indicar la quantitat de monedes/bitllets de cada tipus que volem emmagatzemar al reciclador. La quantitat restant es retornarà per la boca (monedes) o s'ha de treure del calaix de recaptació (bitllets).
      Exemple: Si la màquina indica que hi ha 100 monedes d'1 € i volem treure només 20 monedes, n'indicarem 80, ja que és la quantitat de monedes que volem que emmagatzemi la màquina. Per tant, es realitzarà el buidatge parcial, i es retornaran 20 monedes d'1 € per la boca.

• Complet (RECICLADOR & RECAPTACIÓ): El buidatge complet del reciclador i recaptació expulsa totes les monedes i bitllets de la màquina. Els bitllets s'han de treure manualment del calaix de recaptació.

• Monedes (RECICLADOR & RECAPTACIÓ): El buidatge complet de monedes ens permet realitzar un buidatge complet només de monedes. Expulsa totes les monedes per la boca.

• Bitllets (RECICLADOR & RECAPTACIÓ): El buidatge complet de bitllets ens permet realitzar un buidatge complet només de bitllets. Els bitllets s'han de treure manualment del calaix de recaptació.

• Quantitats al calaix de recaptació: Indica les quantitats de monedes/bitllets dins del calaix de recaptació.

• Quantitats al reciclador: Indica les quantitats de monedes/bitllets dins del reciclador.

Nota: Els bitllets a partir de 20 € (inclosos) aniran al calaix de recaptació. Els bitllets amb un valor inferior a 20 € aniran al reciclador.

• Preferències: En aquesta secció, podem trobar diferents configuracions:

• Idioma: Permet canviar l'idioma de la màquina Cashkeeper.

• Definir nivells mínims monedes: Permet definir les quantitats mínimes de monedes. Aquesta opció s'aplica als nivells de monedes a la pantalla de cobrament, colors verd i vermell. Valor únic per a totes les denominacions de monedes.

• Definir nivells mínims bitllets: Permet definir les quantitats mínimes de bitllets. Aquesta opció s'aplica als nivells de bitllets a la pantalla de cobrament, colors verd i vermell.

• Definir nivells màxims: Permet definir les quantitats màximes d'efectiu. Aquesta opció s'aplica als nivells de monedes/bitllets a la pantalla de cobrament, colors verd i vermell.

Nota: En el model Cashkeeper ZEUS, no es permet definir nivells màxims. La funció "Definir nivells màxims" només està disponible pels models CK950 i CK1000.

• Inhabilitar: Permet definir, dins de les denominacions reconegudes, quines seran acceptades, quines s'acceptaran, però no s'utilitzaran en pagaments i quines no s'acceptaran.

• 0: La denominació s'accepta.
      • 1: La denominació s'accepta, però no es paga.
      • 2: La denominació es rebutja

Nota: Si tenim alguna denominació de monedes configurada amb "1" o "2" a inhabilitar, la configuració del "CoinsLowLevel" no s'aplicarà per a aquesta denominació. A més, si fem un buidat parcial, ens tornarà les quantitats indicades al buidat i també la quantitat de monedes que disposi la màquina del tipus de denominació amb inhabilitar "1" o "2" activat.

En algunes divises, Cashkeeper no pot manejar totes les quantitats/denominacions. Malgrat la limitació del sistema de contenir aquestes denominacions, Cashkeeper pot pagar pràcticament totes les quantitats, llevat d'alguna MOLT concreta. En aquests casos, el que fa és pagar un cèntim de més. Per això, tenim:

• BCMaxCoins: Especifica el nombre de monedes mínim per reduir el nombre de monedes en el canvi.

• BCMinValue: Especifica la quantitat mínima per reduir el nombre de monedes en el canvi.

Exemple: BCMinValue = 1000 i BCMaxCoins = 4. Això significa que en qualsevol cobrament d'una quantitat igual o superior a 10 euros, on el canvi impliqui més de 4 monedes, el sistema mira si tornar un cèntim de més redueix el nombre de monedes. Si redueix, tornarà un cèntim de més i establirà la pèrdua.

• Solució de problemes: Disposem d'un solucionador de problemes on trobem les següents opcions:

• Netejar capçal: Inicialització de la neteja del capçal de la màquina Cashkeeper.

• Finalitzar: Finalitzar la comunicació amb la màquina.