- ESTAT: ACTIVA

1. QUÈ ÉS GLORY?
2. MODELS COMPATIBLES AMB REVO
3. CONFIGURACIÓ A REVO
4. CONFIGURACIÓ FONS DE CAIXA
5. COBRAMENT AMB GLORY
6. OPCIONS MENÚ GLORY

1. QUÈ ÉS GLORY?

La gestió i flux de l'efectiu en qualsevol entorn minorista pot ser costosa i afectar l'eficiència dels vostres empleats i del negoci. Independentment de la mida del vostre negoci, necessiteu una solució de gestió d'efectiu que sigui flexible i abordi amb èxit els vostres reptes i objectius específics.

Els calaixos Glory eviten que els empleats hagin de manipular efectiu al punt de venda. Quan s'integra en un sistema TPV existent, la màquina d'efectiu Glory automatitza de manera segura la manipulació de l'efectiu als llocs de caixa, reduint el risc d'errors i minves, augmentant la productivitat dels empleats i millorant el servei al client.

2. MODELS COMPATIBLES AMB REVO

• CI-5
  • CI-10
  • CI-15

3. CONFIGURACIÓ A REVO

CREACIÓ DE LA MÀQUINA D'EFECTIU GLORY

Per crear la nostra màquina d'efectiu Glory a REVO, hem de:

1. Accedir al back-office de Revo XEF.

2. A la secció de Configuració / Màquines d'efectiu.

3. Prémer sobre +Nou per afegir la màquina d'efectiu.

Omplim la següent informació:

• Nom: Nom identificatiu per a la màquina d'efectiu.

• Tipus: Glory-CI-5 o Glory CI-10 (Si disposeu d'una Glory CI-15 heu de configurar el controlador tipus "Glory CI-10").

• IP: Adreça IP.

ASSIGNACIÓ DE LA MÀQUINA CASHLOGY AL CAIXER

2. Un cop creada la màquina d'efectiu Glory al back-office de Revo XEF, hem d'assignar-la a un caixer.

Per fer-ho, dins de la secció Configuració, accedim a la secció Caixers.

2. Editem un caixer o en creem un de nou.

3. A Màquina d'efectiu assignem la màquina d'efectiu que hem creat anteriorment.

Nota: També podem crear la màquina d'efectiu dins de la configuració d'un caixer, prement el botó +.

PRIVILEGIS APP NECESSARIS PER ALS EMPLEATS

Hem de tenir en compte que perquè un empleat pugui treballar correctament amb la màquina d'efectiu, ha de tenir activats uns privilegis al back-office de Revo XEF, Privilegis de l'aplicació.

Hi ha dos privilegis de màquines d'efectiu:

• Màquina d'efectiu: Permet accedir a la configuració de la màquina d'efectiu.

• Buidar màquina d'efectiu: Permet fer buidats de la màquina d'efectiu.

Nota: Un cop activades les caselles desitjades, hem d'associar el privilegi d'aplicació creat a l'empleat corresponent a la secció Empleats.

4. CONFIGURACIÓ FONS DE CAIXA

Per al correcte funcionament de la màquina d'efectiu Glory, hem de configurar el fons de caixa.

Per fer-ho:

1. Al back-office de Revo XEF, a la secció de Configuració, premen sobre: Màquines d'efectiu.

2. Localitzem la màquina d'efectiu que hem creat anteriorment i premen al botó Fons de caixa.

3. A continuació visualitzarem la següent pantalla:

En aquesta pantalla hem d'indicar la quantitat de monedes que volem que conservi la màquina.

És a dir, quan hem de tancar un torn, l'aplicació Revo XEF ens preguntarà si volem buidar la màquina d'efectiu, si premem , el que farà serà tornar per la boca totes les monedes, emmagatzemant únicament dins d'ella les quantitats de cada moneda que hàgim indicat a la configuració del fons de caixa.

5. COBRAMENT AMB GLORY

A partir d'aquest moment, a l'aplicació de Revo XEF, quan premem a la icona de pagament en efectiu per tancar i cobrar una comanda, REVO es connectarà amb la màquina d'efectiu Glory per gestionar el cobrament i quan hagi efectuat la transacció, REVO tancarà la comanda.

6. OPCIONS MENÚ GLORY

Quan disposem d'una màquina d'efectiu Glory i treballem amb l'aplicació Revo XEF, comptem amb una sèrie d'opcions que ens permeten interactuar amb la màquina.

Per accedir-hi, hem de:

1. Anar a la r de REVO.

2. A la secció CONTROL DE CAIXA, entrar al menú Màquina d'efectiu.

3. Un cop hi hàgim accedit correctament, podrem realitzar les següents accions:

• Omplir: Permet introduir efectiu (monedes i/o bitllets) dins de la màquina.

• Donar canvi: Permet gestionar el canvi desitjat a partir de la quantitat introduïda dins de la màquina.

• Buidat: Permet realitzar buidats d'efectiu.
    Hi ha els següents tipus de buidatges:

• Parcial (RECICLADOR): En realitzar un buidatge parcial hem d'indicar la quantitat de monedes/bitllets de cada tipus que volem emmagatzemar al reciclador i, la quantitat restant de la quantitat existent, ens la tornarà per la boca.
      Exemple: Si ens indica que a la màquina hi ha 100 monedes d'1 € i nosaltres volem retirar únicament 20 monedes, n'indicarem 80, ja que és la quantitat de monedes que volem que emmagatzemi la màquina i, per tant, el buidatge parcial es realitzarà i ens tornarà per la boca 20 monedes d'1 €.

• Complet (RECICLADOR): El buidatge complet del reciclador expulsa totes les monedes i bitllets, els bitllets els envia automàticament al calaix de recaptació (Stacker).

• Complet (CALAIX DE RECAPTACIÓ): El buidatge complet del calaix de recaptació ens permet realitzar un buidatge complet de bitllets. És a dir, ens permetrà retirar/buidar de la màquina tots els bitllets existents al calaix de recaptació (Stacker). En el cas del model Glory CI-10, per qüestions de seguretat, dins del buidatge complet del calaix de recaptació, trobarem els següents botons:

• Desbloquejar les monedes: Permet desbloquejar la porta de monedes per poder realitzar el buidatge complet del calaix de recaptació.

• Desbloquejar els bitllets: Permet desbloquejar la porta de bitllets per poder realitzar el buidatge complet del calaix de recaptació.

Nota: Per poder retirar correctament les monedes i bitllets del calaix de recaptació, disposar de la clau d'obertura del calaix no és suficient, necessitem utilitzar també les opcions Desbloquejar les monedes i Desbloquejar els bitllets.

• Quantitats del calaix de recaptació: Ens indica les quantitats de monedes/bitllets dins del calaix de recaptació.

• Quantitats del reciclador: Ens indica les quantitats de monedes/bitllets dins del reciclador.

• Solució de problemes (Glory CI-5): En el solucionador de problemes del model Glory CI-5 trobem les següents opcions:

• Buidar calaix de monedes: Realitza un buidatge del calaix de monedes (COFT).

• Reset: Reinicia la màquina d'efectiu, incloent-hi l'ordinador intern.

• Reiniciar: Reinicia la màquina d'efectiu.

• Cancel·lar: Cancel·la la comunicació amb la màquina.

• Solució de problemes (Glory CI-10): En el solucionador de problemes del model Glory CI-10 trobem les següents opcions:

• Desbloquejar els bitllets: Desbloqueja la porta de bitllets.

• Desbloquejar les monedes: Desbloqueja la porta de monedes.

• Reset: Reinicia la màquina d'efectiu, incloent-hi l'ordinador intern.

• Reiniciar: Reinicia la màquina d'efectiu.

• Cancel·lar: Cancel·la la comunicació amb la màquina.