Després de crear productes i impressores, si voleu imprimir el tiquet de comanda és imprescindible assignar les impressores als productes.

Per fer-ho, heu d'anar a Grups.

1. Seleccioneu un grup i feu clic al botó per tal d'editar.

2. Assigneu una impressora o un grup d'impressores d’acord amb la configuració que necessiteu al vostre local.

Nota: Recordeu que si voleu imprimir un mateix producte a dues o més impressores alhora, hem de crear un grup d'impressores.

Es recomana, si la configuració dels nostres productes ho permet, convé configurar les impressores dins del grup. D'aquesta manera, i si la configuració no canvia, no cal configurar les impressores per a cada categoria i/o producte, atès que REVO utilitza la configuració del grup superior.

Exemple

Tenim un grup anomenat carta, on hi ha una categoria entrants i dins, tots els productes. Volem, igual que la resta de categories, imprimir tots els productes de carta en la impressora de cuina.

En aquest cas, i com comentàvem anteriorment, només hauríem de configurar la impressora en el grup carta i tots els productes s'imprimirien en la impressora de cuina.

Explicació

Com veiem en la imatge superior i seguint l'exemple, les categories Entrants i en aquest cas la resta de categories, obté la configuració de la impressora de cuina del seu grup, en aquest cas Carta.

Com se sap?

A simple vista, podem veure en la imatge que la impressora ^Epson blanca apareix en grisa i amb la icona ^ davant del nom. Això significa que aquesta configuració procedeix del seu grup anterior, en aquest cas el grup Carta.

Si la impressora estigués configurada en la mateixa categoria, apareixeria en negreta.

Explicació

En aquesta imatge, estem dins de la categoria Entrants i veiem totes els productes que la componen. En aquest cas, la majoria de productes obtenen la configuració d'impressora des del seu grup (Carta) i, en canvi, l'Edamame i la Tempura de verdures té configurada una altra impressora (Epson negra) amb el que únicament aquests dos productes s'imprimiran de forma diferent de la resta.

Com se sap?

De nou, com hem vist anteriorment, en els primers productes apareix ^^Epson blanca en grisa, però aquesta vegada li acompanyen dues ^^ que significa que obté la configuració de dos nivells superiors, és a dir, del grup Carta (Grup - Categoria - Producte). Si només hi hagués un ^ significaria que obté la configuració d'un sol nivell superior, és a dir, de la seva categoria.

A més, veiem que tant l'Edamame com la Tempura de verdures té en negreta la configuració de la impressora (Epson negra), amb el que a simple vista podem confirmar que la configuració l'obté d'ella mateixa, del producte.

Nota: La prioritat que REVO utilitza per a les impressores és piramidal: És a dir, productes -> categories -> grups. Per exemple, en el cas anterior, primer mira que configuració té el ebi onigiri (producte), si no hi ha res configurat (s'utilitza aquest símbol --), mira en entrants (categoria) i si tampoc hi ha res configurat, finalment mira en carta (grup) i allí sí que troba configurada la impressora de cuina (^^Epson blanca). No obstant això, el edamame s'imprimirà en la impressora de cuina 2 que està configurada en el producte (Epson negra).