• Impressió automàtica selectiva

Ara oferim la possibilitat de configurar la impressió automàtica per comandes de plat. Les opcions inclouen "No", "Sí", "Impressió amb retard" o "Notificació amb retard". A més, hem afegit una nova icona als filtres de comandes obertes per a una identificació visual ràpida. Més informació al següent enllaç.

• Revo HUB

Introduïm Revo HUB a l'aplicació per seguir l'evolució de la difusió al núvol. Això permet la realització d'esdeveniments de forma immediata sense dependre de la difusió local o sincronització automàtica del servidor. Per exemple, les comandes d'agregadors externs arriben ara de forma immediata a Revo XEF.

• Modificadors opcionals

Hem renovat els modificadors opcionals amb una interfície més potent i fluida. Ara pots activar o desactivar la funcionalitat a configuració de comandes. A més, pots regular la creació de nous modificadors opcionals a l'aplicació a través de privilegis.

• Modificar pagaments abans de tancar una comanda

Ara pots modificar pagaments abans de tancar una comanda directament des de la pantalla de pagament.

• Modificadors

S'han millorat les funcionalitats dels modificadors per oferir-los una major versatilitat. Ara és possible definir tant un valor mínim com un valor màxim, el que atorga una flexibilitat considerable en la creació i gestió dels modificadors. A manera d'exemple, podem establir un límit màxim de fins a 3 opcions per a uns modificadors.

• Accés directe de productes

Ara pots afegir el mateix producte a diferents categories mitjançant els nous accessos directes. Obtén més informació al següent article: Accés directe.

• Propina al tiquet

Afegim la possibilitat de no mostrar la propina al tiquet imprès, que podem deshabilitar a través del disseny del tiquet.

• Pantalla de canvi

Ara, fins i tot en dividir el pagament en parts iguals per comensals, apareix la pantalla de canvi a retornar.

• Notificació de canvi de taula a virtual

Ara, en moure una comanda d'una taula estàtica del pla de taules a una virtual, també es notificarà imprimint el tiquet corresponent.

• Cercador de taules

Millorem el cercador de taules afegint les taules virtuals i aquelles que el seu nom ha estat modificat.

• Filtres de comandes obertes en el pla de taules

Millorem els filtres a les "comandes obertes" del pla de taules, afegint icones i filtres per mode de repartiment "Per recollir / A domicili" per facilitar la identificació.

• No sortir en imprimir en preparació

En activar aquesta configuració a les preferències, ja no seràs redirigit al pla de taules després d'imprimir els productes per a la seva preparació (icona del xef).

• Cashkeeper

S'han aplicat millores per als models compatibles de màquines d'efectiu Cashkeeper. Més informació al següent article.

• Enllaç a la factura digital amb Revo SOLO XPress

Ara, des de l'històric pots consultar la factura en format digital llegint el codi QR.

• Viva Wallet

S'ha afegit la integració amb Viva Wallet. Més informació al següent article.

• iMaster Golf

S'ha afegit la integració amb iMaster Golf. Més informació al següent article.

• Planet Payment

S'ha afegit la integració amb Planet Payment.

• UbikOS

S'ha afegit la integració amb el PMS Ubikos.

• Fiscalitat Italiana i Traducció a l'italià

Hem afegit la fiscalitat italiana, juntament amb la traducció de l'aplicació a l'italià.

• Fiscalitat en mode prova (TBAI)

Mentre la fiscalitat estigui en mode prova, l'aplicació i el tiquet mostraran un text de notificació per evitar la creació de factures en producció amb l'opció de prova en la fiscalitat habilitada.

• TBAI

S'han aplicat millores per al compliment de la fiscalitat TBAI al País Basc.

SOLUCIONAT:

• Resolució de les següents incidències:

• la que no registrava el motiu de cancel·lació d'un producte, pagament i comandes en el back-office.
    • la que no permetia modificar les dades del client a la pantalla de "A domicili".
    • la que no permetia utilitzar el mòdul de presències en canviar la longitud del PIN de l'empleat.
    • la que provocava un error de càlcul en afegir un descompte general després de pagar per ítems part de la comanda.
    • la que no permetia imprimir en format A5 en una impressora Airprint després d'actualitzar la versió del sistema iPadOS.