- ESTAT: ACTIVA

- VERSIÓ COMPATIBLE: VERSIÓ 4.3

1. QUÈ ÉS VIVA WALLET
2. CONFIGURACIÓ

1. QUÈ ÉS VIVA WALLET?

Viva Wallet és el primer neobanc d'Europa, totalment basat al núvol, amb oficines a 24 països europeus. Creada per canviar la forma com les empreses paguen i cobren.

És la forma més fàcil d'acceptar pagaments sense contacte utilitzant Tap to Pay a l'iPhone.

Més informació aquí.

2. CONFIGURACIÓ

1. Accedim a la App Store i descarreguem Viva Wallet - Terminal.

2. Accedim al back-office de REVO.

3. Premem sobre INTEGRACIONS.

4. Des del botó Afegir, busquem Viva Wallet i fem clic a Afegir.

5. Omplim la informació següent:

• Actiu: Activat.

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Test: Desactivat.

• Source ID: Proporcionat per Viva Wallet.

• Pin Code: Proporcionat per Viva Wallet.

• POS API Client Id: Seguim aquest article per aconseguir-ho.

• POS API Client Secret: Seguim aquest article per aconseguir-ho.

• ISV Source Code: Seguim aquest article per aconseguir-ho.

• ISV Client Id: Seguim aquest article per aconseguir-ho.

• ISV Client Secret: Seguim aquest article per aconseguir-ho.

6. Premem a Desar per confirmar els canvis.

Pel següent punt hem d'accedir a la nostra app de Revo XEF:

1. Des del menú de REVO r, seleccionem l'opció Integracions:

2. Premem a Viva Wallet i Activar:

3. Seguim les indicacions que ens dona la mateixa app de Viva Wallet:

4. Podem triar si volem que s'apagui el dispositiu quan estigui inactiu:

Ja disposem de la integració configurada!

A partir d'aquí ja podrem cobrar i fer devolucions de la forma habitual.

Nota: Si el dispositiu està en repòs, a l'hora de cobrar podem apreciar certa lentitud, ja que haurà d'iniciar-se i posteriorment iniciar l'acció de cobrar al client.