Les notes de cuina s'utilitzen per comunicar-se entre la sala i la cuina. S'ha acabat fer quilòmetres per portar els segons d'una taula. Amb REVO simplement has de seleccionar la taula i enviar la comanda.

Des del back-office, es poden crear notes predefinides i decidir a quina impressora o grups d'impressores s'enviaran.

1. Accedim al back-office de XEF.

2. Seleccionem Configuració / NOTES DE CUINA.

3. Cliquem al botó +Nou.

4. Omplim la següent informació:

• Nom: Indiquem el text de la nota.

• Color: Seleccionem el color de la notificació de la nota.

Quan la nota s'envia des de qualsevol dispositiu, l'ícona rodona dels comensals que apareix en cadascuna de les taules, se li afegirà el color seleccionat. D'aquesta manera, des de la pantalla del pla de les taules es pot veure fàcilment quan una nota s'ha enviat.
    Si no seleccionem cap color, quan una nota s'hagi enviat, també s'indicarà la marca davant de cadascuna de les notes.

• Impressora: Seleccionem una impressora.

• Grup: Seleccionem un grup d'impressores perquè les notes s'imprimeixin a totes les impressores que componen el grup.

Si no seleccionem cap impressora o grup d'impressores, en enviar la nota en Revo XEF ens preguntarà a quina impressora o grup volem imprimir la nota.

• Ordre del plat: Seleccionem l'ordre del plat. Més informació aquí.

5. Cliquem Guardar per confirmar els canvis.

Les notes es poden enviar prement la icona a la pantalla de previsualització, des d'accions ràpides de la taula o des de dins d'una comanda. Segons en quina pantalla ens trobem, pot ser molt més ràpid fer-ho des d'un lloc o un altre.