- STATUS: ACTIVA

- VERSIÓN DE XEF COMPATIBLE: 3.3

1. QUÈ ÉS REVO SOLO XPRESS?
2. COM FUNCIONA?
3. CONFIGURACIÓ DE LA INTEGRACIÓ
4. COM UTILIZAR REVO XPRESS A REVO XEF

1. QUÈ ÉS REVO SOLO XPRESS?

Revo SOLO XPRESS és una integració que permet pagar mitjançant un codi QR. ja sigui escanejant-lo directament amb el mòbil, copiant l'enllaç al navegador o enviant-lo per SMS.

Per poder utilitzar aquesta integració és obligatori disposar de la llicència Revo SOLO XPRESS contractada.

2. COM FUNCIONA?

Amb SOLO XPress, els teus clients fan la seva comanda de la manera tradicional i després paguen mitjançant SOLO XPress escanejant el codi QR o bé, fent clic a l'enllaç rebut per SMS si la comanda s'ha realitzat des de fora del teu establiment.

3. CONFIGURACIÓ DE LA INTEGRACIÓ:

1. Accediu al back-office de Revo XEF.

2. Feu clic a Integracions.

3. Des del botó Afegeix, cerqueu XPress.

4. Feu clic a Afegeix per afegir la integració.

5. Ompliu la informació següent:

• Activat:

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Prova: desactivada

• Només missatge XPress: Text per mostrar a sota del codi QR XPress.

• Mètodes de pagament: Seleccioneu de la llista desplegable:

• Complet: pagament de l'import total.
    • Import personalitzat: pagament d'un import personalitzat.
    • Pagament en directe: pagament en directe on els comensals trien quina quantitat pagar.
    • Per articles: pagament per productes.
    • Percentatge: pagament per percentatge.

• Passarel·la de pagament: Trieu entre Redsys, Nepting, Adyen o Stripe.

NOTA: La informació sol·licitada, un cop seleccionada la passarel·la de pagament, ha de ser facilitada pel banc.

• URL a la carta: Configureu aquesta opció per tal de redirigir els usuaris al menú principal quan no hi hagi comandes pendents de pagament.

• Tipus d'impressió: Selecciona si vols imprimir un codi QR perquè el client pugui demanar la seva factura en línia.

• Factura sense codi QR: En pagar des de Revo XEF i en imprimir la factura, no s'imprimirà el codi QR.
    • Factura amb codi QR: En pagar i imprimir la factura des de Revo XEF, s'imprimirà un codi QR que ens portarà a XPress, on podrem afegir una adreça de correu per rebre la factura.
    • Només el codi QR: En pagar i imprimir la factura des de Revo XEF, aquesta només contindrà un codi QR que ens portarà a XPress, on podrem afegir una adreça de correu per rebre la factura.

• Propina: Selecciona si vols que es mostri o no la propina a la pantalla de pagament.

6. Feu clic a Desa per confirmar els canvis.

7. A Formes de pagament podeu trobar el pagament mitjançant XPRESS que és s'haurà creat automàticament. Només hauràs de fer clic a " "

Seleccioneu per carregar les polítiques de privadesa i de devolucions:

Carregueu els fitxers i premeu Actualitza:

8. Finalment, hi ha l'opció de rebre notificacions a Revo XEF quan es rep un pagament extern. Per activar-lo, aneu a r de REVO i seleccioneu Preferències:

Busqueu Pagaments externs:

Trieu una de les opcions disponibles i premeu Desa:

La integració està completament configurada!

4. COM UTILIZAR REVO XPRESS A REVO XEF

En aquest punt:

1. A la captura de pantalla següent, podeu veure com apareix la secció de col·lecció:

2. Seleccioneu el codi QR i veureu les opcions esmentades anteriorment:

3. A partir d'aquí, podeu fer el pagament amb èxit mitjançant un dels mètodes de pagament configurats anteriorment a la integració de Revo SOLO XPRESS.

D'altra banda, tant si el codi s'escaneja, ja sigui a través de la pantalla de l'iPad o a través de la factura proforma, en rebre l'SMS o accedint a l'enllaç en carregar, queda de la següent manera:

En aquesta pantalla, indiqueu si hi voleu afegir una propina:

Introduïu les dades bancàries:

Pagament realitzat: