Els magatzems són essencials per a gestionar l’inventari dels vostres productes. De manera predeterminada, es crea un magatzem, però l’haureu d’assignar a un caixer per tal que es descomptin les unitats d’estoc dels vostres productes.

Per això, aneu a Caixers, seleccioneu el botó d'edició i assigneu-li el magatzem. A continuació, feu clic a Desa per aplicar els canvis. Podeu obtenir més informació aquí.

A la secció del Magatzem podeu fer diferents arranjaments:

1. Botó +Nou: Crea més magatzems. Segons el negoci, pot ser útil treballar amb més d’un magatzem per tenir una millor gestió de l’inventari.

2. Moviment d'estoc: Utilitzeu aquest botó per afegir, moure o inventariar un sol producte.

3. Repondre: Feu clic a per a poder substituir tots els productes que estan per sota de l'alerta predeterminada o bé es troben en negatiu.

Nota: Aquesta opció només està disponible quan hi hagi més d'un magatzem.

4. Edita: Feu clic a per a editar el nom del magatzem.

5. Suprimeix: Feu clic a per a eliminar un magatzem.

IMPORTANT: Si suprimiu un magatzem, se suprimirà l'inventari de tots els productes associats a aquest magatzem. És una acció irreversible.