1. VISIÓ GENERAL
2. COM CREAR UN CAIXER

En caixers configures les caixes de la teva empresa. Un caixer bàsic inclou un dispositiu (com un iPad), una impressora i un calaix de diners.

Per cobrar amb REVO, necessites almenys un caixer. Per defecte, ja ve un caixer afegit. Pots afegir tants caixers com necessitis.

1. VISIÓ GENERAL

1. Accedeix al back-office de Revo XEF.

2. Ves a Configuració / CAIXERS.

• + Nou: Crea un nou caixer.
  • : Cerca caixers.
  • Accions: Elimina un o diversos caixers seleccionats.
  • : Selecciona tots o diversos caixers.
  • Nom: Nom del caixer.
  • Impressora: Impressora associada al caixer.
  • Magatzem: Magatzem associat al caixer.
  • Màquina de diners: Màquina de diners associada al caixer.
  • : Llista de pagaments efectuats pel caixer.
  • : Edita el caixer.
  • : Elimina el caixer.

2. COM CREAR UN CAIXER

1. Prem + Nou i completa la informació:

• Nom: Afegeix un nom al caixer.

COMPTADORS

• Factura simplificada: Selecciona un comptador específic per a les factures simplificades si no vols utilitzar el general.
  • Devolucions: Selecciona un comptador de devolució específic si no vols utilitzar el general.

Saber més

IMPORTANT: Sense una impressora, les entrades i sortides de caixa no funcionaran perquè no podran imprimir el comprovant.

• Impressora: Selecciona la impressora per a les factures i entrades/sortides de caixa. Ha d'estar creada prèviament.

Pots crear-ne una de nova prement . Més informació aquí.

• Magatzem: Selecciona el magatzem per a aquest caixer. Ha d'estar creat prèviament.

Pots crear-ne un de nou prement . Més informació aquí.

• Màquines de Diners: Selecciona una màquina de diners de la llista. Si no en tens, deixa el camp en blanc (--).

Pots crear-ne una de nova prement . Més informació aquí.

• IP de la bàscula: Afegeix la IP de la bàscula. Si no utilitzes bàscula, deixa el camp en blanc (--).
  • Port de la bàscula: Si utilitzes bàscula, afegeix el port.
  • Longitud de la connexió: Alguns models necessiten aquest paràmetre. Si no és el cas, deixa el camp en blanc.

2. Fes clic a Guardar.