- ESTAT: ACTIVAT

1. QUÈ ÉS REVO DISPLAY?
2. COM ENLLAÇAR DISPLAY?
3. CONFIGURACIÓ DE LES OPCIONS DE REVO DISPLAY
4. ACTIVAR UN FORMULARI DE MÀRQUETING EN L'APP REVO XEF I REVO RETAIL

1. QUÈ ÉS REVO DISPLAY?

És una app que complementa a Revo XEF i Revo RETAIL. S'utilitza normalment en un iPod Touch o iPad Mini, encara que és compatible amb qualsevol dispositiu iOS.

Permet veure, d'una forma visual i senzilla, la transacció (preu, descripció del producte, etc.) Aquesta es mostra en temps real i permet veure al client final la seva comanda, encara que les seves funcions no es limiten només a això.

També ofereix, com a eina de màrqueting, la possibilitat d'afegir imatges i vídeos promocionals, juntament amb missatges o diferents tipus d'enquestes.

2. COM ENLLAÇAR DISPLAY?

El primer que necessitem és establir una comunicació entre el dispositiu que usarà Display i el que usarem amb XEF o RETAIL per a afegir productes.

1. Ens descarregarem Revo DISPLAY des de l'App Store.

Una vegada descarregada, necessitarem configurar la IP del dispositiu amb DISPLAY com a estàtica, la qual anotarem per a no oblidar-la, per a afegir-la més tard a la configuració del dispositiu amb XEF/RETAIL.

Nota: Aconsellem deixar definida una IP* fora del rang DHCP per a evitar qualsevol conflicte de xarxa.

2. Amb el dispositiu XEF/RETAIL, anirem a Ajustos / REVO i afegirem la IP anotada anteriorment, en el camp REVO DISPLAY, tal com es mostra en la imatge adjunta. Això serveix perquè XEF i/o RETAIL trobin el dispositiu que utilitzarem com a DISPLAY.

Nota: Reiniciar totes dues apps, en tots dos dispositius, perquè s'enllacin correctament.

Amb els passos anteriors completats, ja tindríem enllaçats els dispositius.

3. CONFIGURACIÓ DE LES OPCIONS DE REVO DISPLAY

Com comentem anteriorment, Revo DISPLAY ofereix la possibilitat d'afegir fotos/vídeos i enquestes personalitzades, realitzarem un exemple afegint una foto.

1. Per a afegir una foto:

• Entrarem en el back-office de XEF o al back-office de RETAIL.

• Ens dirigirem a l'apartat Integracions / Revo DISPLAY de XEF o Revo DISPLAY de RETAIL.

• Premerem en +Nou i en la nova pestanya, seleccionarem Foto.

• Seguidament, premerem sobre la imatge i a Seleccionar arxiu, seleccionarem la imatge que desitgem pujar des del nostre dispositiu i, finalment, premerem a Guardar.

• Les imatges es mostraran per l'ordre que les tinguem afegides.

Nota: La grandària de les fotos ha de ser de 512x716.

El temps de mostra de les imatges també es pot configurar. Per a això:

• Haurem d'anar al dispositiu on tenim Revo DISPLAY instal·lat.

• Entrar en Ajustos / Revo DISPLAY i en el camp IMAGE DELAY podrem modificar amb la barra, els seus valors, els quals van de 4 a 60 segons.

2. Per a afegir un vídeo:

El temps de mostra dels vídeos també es pot configurar. Per a això:

• Haurem d'anar al dispositiu on tenim Revo DISPLAY instal·lat.

• Entrar en Ajustos / Revo DISPLAY i en el camp SCREENSAVER DELAY podrem modificar amb la barra, els seus valors, els quals van de 10 a 120 segons.

Els vídeos són mostrats a manera de protector de pantalla, la qual cosa significa que s'activen quan no hi ha cap activitat en aquest període de temps.

3. En el següent exemple, configurarem una enquesta. Per a això:

Aquesta serveix per a activar l'opció que l'enquesta s'imprimeixi en un tiquet i el client l'empleni amb un bolígraf.

Nota: Per defecte ve desactivada.

Una vegada tinguem l'enquesta creada, se'ns afegirà per a poder editar-la.

Per a afegir contingut, haurem de prémer sobre el número per a accedir i posteriorment en +Nou per a afegir les preguntes.

Nota: Podem trobar més informació sobre com crear i gestionar les nostres enquestes de Màrqueting, des de aquí per a XEF o aquí per a RETAIL.

4. ACTIVAR UN FORMULARI DE MÀRQUETING EN L'APP REVO XEF I REVO RETAIL:

Activar o desactivar el formulari en l'app és molt senzill.

1. Anar al menú de REVO r

2. Prémer sobre per a sincronitzar el compte i descarregar els últims canvis.

3. Entrar en Preferències.

4. Seleccionar el formulari en Formularis de Màrqueting.

5. Mostrar el qüestionari en Revo DISPLAY.

6. Prémer sobre Guardar per a confirmar.

Nota: Podem tenir diverses enquestes preparades, però només podem mostrar una alhora.

Si l'opció mostrar en el qüestionari en el DISPLAY està desactivada, l'enquesta es mostrarà en XEF cada vegada que es tanqui una ordre.