Els formularis de màrqueting són una manera de conèixer l'opinió dels vostres clients sobre la vostra empresa.

Saber què en pensen del vostre menjar, servei, local, etc... us pot ajudar molt a millorar. Per això, podeu crear alguns formularis i adaptar les preguntes a les vostres necessitats.

Després es poden activar en qualsevol dispositiu i es mostraran en tancar una comanda. Fins i tot si estan activats, si en qualsevol moment no voleu que es mostrin cada cop que es tanca una comanda, es poden desactivar només fent clic a un botó, o fins i tot desactivar-los temporalment de manera molt senzilla.

Com es crea un formulari de màrqueting al back-office de XEF:

1. Accediu a la back-office.

2. Entreu a Integracions / Marketing.

3. Feu clic al botó +Nou i introduïu un nom per ajudar-vos a identificar el formulari.

Nota: Si activem l'opció "HAURIA D'IMPRIMIR-SE" els formularis no ens apareixeran en l'app de Revo XEF i serà impresa una vegada es tanqui l'ordre.

4. Un cop creat, feu clic al número que apareix a la secció de preguntes.

5. Un cop dins, feu clic de nou al botó +Nou per crear les preguntes que voleu fer als vostres clients.

• Títol: Introduïm un nom, pregunta o definició perquè aparegui en el formulari.
  • Tipus: Hi ha diferents tipus:
    • Text: Camp de text gratuït per a escriure qualsevol anotació.
    • Numeració: Camp numèric per a indicar qualsevol entrada numèrica.
    • Rang: Es mostra una barra per a seleccionar el valor desitjat.
    • Puntuació: Es mostren els números de l'1 al 5 per a seleccionar-ne un.
    • Selecció: Afegiu manualment diferents opcions per seleccionar quan es mostra el formulari.
    • Satisfacció: Et mostra un rang amb cinc cares per a triar mitjançant les icones el grau de satisfacció.

Seleccioneu aquesta icona per a desplaçar i canviar l'ordre de les preguntes.

Feu clic a aquesta icona per a activar o desactivar les preguntes que formen el formulari.

Seleccioneu aquesta opció per a veure les estadístiques de les reaccions dels vostres clients.

Editeu qualsevol informació sobre la pregunta.

Suprimiu la pregunta si ja no l'heu de fer servir.

Nota: Si suprimiu una de les preguntes, també se'n suprimeixen les estadístiques relacionades.

Com s'activa un formulari de màrqueting a Revo XEF (aplicació):

És molt senzill d'activar o desactivar el formulari a l'aplicació.

1. Aneu al menú de REVO r

2. Feu clic a per a sincronitzar el compte i descarregar els darrers canvis.

3. Introduïu Preferències.

4. Seleccioneu el formulari a Formularis de màrqueting.

5. Feu clic a Desa per confirmar.

6. Un cop fet això, cada vegada que es tanca una comanda (es recopila), feu clic al formulari de pagament corresponent, apareixerà el formulari d'emplenament.

Nota: Quan aparegui el formulari, sempre es pot ometre fent clic a "Saltar". Si voleu desactivar-lo completament, entreu altre cop a Preferències i seleccioneu -- a l'opció de formulari de màrqueting; d'aquesta manera, no es tornarà a mostrar quan tanqueu les comandes.