- STATUS: ACTIVA

- VERSIÓ COMPATIBLE: VERSIÓ 3.2 (422)

1. ¿QUÈ ES MEWS?
2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ DE MEWS <-> REVO?
3. CONFIGURACIÓ A REVO
4. COM FER UN CÀRREC A UNA HABITACIÓ:
5. CÓMO CANCELAR UN CARGO A HABITACIÓN
6. CÓMO REENVIAR A MEWS LAS ÓRDENES CERRADAS EN OFFLINE (SIN INTERNET)

1. ¿QUÈ ÉS MEWS?

MEWS és un sistema de gestió de propietats hoteleres (PMS) altament flexible, ric en funcions i basat en el núvol. A fi de simplificar les operacions de l'hotel i, al mateix temps, permetre aprofitar al màxim totes les oportunitats disponibles per augmentar els seus ingressos, Mews ha reunit tots els avantatges que proporcionen la tecnologia en el núvol i altres característiques de valor afegit.

Es pot consultar més informació sobre Mews des d'aquí i aquí.

2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ DE MEWS <-> REVO?

Aquesta integració us permet d'utilitzar un dels PMS més innovadors d'Europa amb REVO. Ara els hotels poden operar els seus múltiples bars / restaurants / punts de venda a través d'una connexió perfecta amb el seu sistema PMS, que permet una experiència d'hostes fluida, àgil i moderna.

La integració Mews <-> REVO us permet la combinació de dos sistemes Cloud en un, i així s'obté una solució completa, que permet realitzar les accions següents:

• Càrrecs directament des de REVO al compte de client de l'hotel/ hostal (habitació/ llit).
  • Transferència de tots els ingressos diaris del restaurant (efectiu, targeta de crèdit, etc.) al PMS.
  • Cerca de clients.

3. CONFIGURACIÓ A REVO

CONFIGURACIÓ DE LA INTEGRACIÓ

1. Accediu a la back-office de Revo.

2. Feu clic a Integracions.

3. Des del botó Afegeix, busqueu Mews i cliquem en Add.

4. Ompliu la informació següent:

• Actiu:

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Test: Desactivat

• Access Token: xxxxxx

NOTA: L'Access Token el proporciona Mews.

5. Feu clic a Desa per a confirmar els canvis.

• Only Room Charge: Activa aquesta opció per a només enviar els càrrecs d'habitació a Mews. En cas contrari, totes les ordres tancades s'enviaran al PMS.

• Service ID: Enllaçar amb el Service ID proporcionat per Mews.

• Outlet ID: Enllaçar amb l'Outlet ID proporcionat per Mews.

• Tip Accounting ID: Enllaçar amb el Tip Accounting ID proporcionat per Mews.

• Accounting IDs: Associar els grups generals amb els Accounting IDs proporcionats per Mews.

Nota: Si no tenim els grups generals creats, podem seguir aquest article que ens explica com fer-ho.

• Tipus fiscals: Utilitzarem els desplegables, ja que ens mostressin les taxes disponibles en el nostre compte de Mews.

• Signatura càrrec habitació: Activar per a sol·licitar signatura d'habitació.

• Imprimir signatura: Triar opció per a imprimir o no la signatura.

6. Feu clic a Desa per a confirmar els canvis.

CONFIGURACIÓ DE LA FORMA DE PAGAMENT

1. Desplaceu-vos a Configuració / Formes de pagament.

2. Feu clic al botó +Nou (localitzat a la banda superior dreta).

3. Afegiu-hi la forma de pagament següent:

• Actiu:

• Nom: Room Charge Mews (⚠ Aquest nom ha de ser exactament igual).

• Obre calaix: Desactivat.

• Amb fons de caixa final: Desactivat.

• Gestió de canvi: No permès.

4. Feu clic a Desa per a confirmar els canvis.

5. Finalment, verifiqueu que tots els grups tenen assignats correctament el grup general.

En aquest punt, cal remarcar que REVO aconsella l'assignació dels grups generals ítem per ítem; d'aquesta manera, a les estadístiques del back-office, es podrà utilitzar el filtre de grups generals.

Nota: Aquest pas és imprescindible per tal que els Accounting IDs s'enviïn correctament a Mews.

Ja teniu la integració completament configurada!

4. COM FER UN CÀRREC A UNA HABITACIÓ:

1. Dins d'una nova comanda amb productes, feu clic al botó de Pagar.

2. Trieu Altres formes de pagament.

3. Seleccioneu Room Charge Mews.

4. Introduïu el nom del client o el número de l'habitació.

Nota: Es pot cercar tant per número d'habitació com pel nom de l'hoste.

5. Premem sobre la tecla enter del teclat del dispositiu.

6. Seleccionem l'habitació.

7. Si hem activat l'opció "Room Charge Signature" en la configuració: Demanem al client que ferm l'autorització i confirmem .

8. Automàticament s'imprimirà el comprovant o bé, d'acord amb la configuració, ens demanarà si volem o no imprimir-lo.

5. COM CANCEL·LAR UN CÀRREC A UNA HABITACIÓ:

1. Des del menú de REVO r, seleccioneu l'opció històric.

2. Localitzeu la comanda i feu clic al botó d'accions .

3. Seleccioneu l'opció Vull fer una devolució.

4. S'obrirà una nova comanda amb els productes en negatiu. Feu clic al botó de OK.

5. Seleccioneu el client.

Nota: Es pot cercar tant per número d'habitació com pel nom de l'hoste.

6. Premem sobre la tecla enter del teclat del dispositiu.

7. Seleccionem l'habitació.

8. Si hem activat l'opció "Room Charge Signature" en la configuració: Demanem al client que ferm l'autorització i confirmem .

9. Automàticament s'imprimirà el comprovant o bé, d'acord amb la configuració, ens demanarà si volem o no imprimir-lo.

6. COM REENVIAR A MEWS LES ORDRES TANCADES EN OFFLINE (SENSE INTERNET)

1. Des del menú de REVO r, seleccionem l'opció històric.

2. Localitzem l'ordre i premem sobre el botó per a accedir a les accions ràpides.

3. Seleccionem l'opció Reenviar al PMS