El plànol de taules és l'eina que utilitzarem per crear el disseny de taules de la nostra empresa. Des d'aquí podem personalitzar una mica més REVO segons les nostres necessitats.

Es poden crear, editar, duplicar, eliminar, canviar d'ordre les sales i afegir tarifes molt fàcilment:

- Moure's per les diferents sales:

Simplement prement sobre el nom d'una de les sales, podem visualitzar les seves taules.

- Com crear una sala nova:

• Premem el botó +Sala.

• Actiu:

• Nom: Indiquem un nom a la sala.

• Perfil: Seleccionem un perfil o el deixem per defecte.

• Desa.

ACCIONS QUE ES PODEN REALITZAR EN UNA SALA:

Un cop creada la sala, podem afegir les taules i altres elements.

1. Crear taules:

• Per afegir una taula, simplement prement i arrossegant una de les icones al plànol de taules.

• Un cop afegit al plànol de taules, amb l'extrem inferior dret seleccionat (indicat amb un cercle taronja a la imatge següent), arrosseguem per canviar la forma de la taula.

• Finalment, desem per aplicar els canvis.

Nota: Si totes les taules són de la mateixa mida, és una bona idea crear només una, i seguidament duplicar-la. D'aquesta manera serà més ràpida la creació del plànol de taules.

2. Podem afegir diferents elements al plànol de taules:

• Taules quadrades: Afegim taules amb forma quadrada. Premem i arrosseguem el triangle de la cantonada inferior, assenyalat en color taronja, per canviar la forma.

• Taules rodones: Afegim taules amb forma circular. Premem i arrosseguem el triangle de la cantonada inferior, assenyalat en color taronja, per canviar la forma.

TARIFES: En totes les taules es pot seleccionar una tarifa. Per defecte s'aplica la tarifa estàndard que és la que introduïm a cada un dels productes en crear-los. En aquest article aprendrem com crear i afegir una tarifa amb suplement del 10% per a la terrassa.

• Parets: Afegim aquest element per crear separacions entre taules o dibuixar qualsevol altre objecte del nostre local, per exemple: la barra.

Nota: Per diferenciar encara més les parets, podem canviar-los el color amb el botó Color de paret.

• Text: Afegim un text per indicar una zona concreta del nostre local o bé per identificar altres elements (per exemple: la barra).

• Duplicar: Seleccionem una taula o objecte i premem duplicar per crear un nou element exactament igual.

• Eliminar: Seleccionem un objecte i premem sobre la icona per eliminar-lo.

IMPORTANT: Recorda DESAR per aplicar els canvis.

3. Com canviar l'ordre de les sales:

Podem canviar l'ordre d'aparició de les sales a l'aplicació. Per això:

• Seleccionem de la llista una de les sales prement sobre les

• Amb la icona premuda, arrosseguem fins al lloc desitjat.

• Desar ordre.

4. Com duplicar una sala:

Es poden donar ocasions on la configuració d'una sala és igual o semblant a la d'una sala ja creada. Per estalviar-nos crear-la de nou, podem simplement duplicar-la. Per això:

• Premem sobre els de la sala a duplicar.

• Seleccionem Duplicar.

• Introduïm un nom.

• Desa.

5. Com editar el nom d'una sala:

• Premem sobre el de la sala a editar.

• Editem el nom.

• Desa.

6. Com aplicar una tarifa a una sala:

• Premem sobre Aplicar tarifa.

• Seleccionem la tarifa des del desplegable.

Nota: Les tarifes hem de haver-les creat prèviament. Més informació aquí.

• Desa.

7. Com eliminar una sala:

IMPORTANT: Si eliminem una sala, s'esborraran totes les taules. Aquesta acció és irreversible.

• Premem sobre la de la sala a eliminar.

• En el missatge que apareix, seleccionem Acceptar per eliminar o bé Cancel·lar per no eliminar la sala.