• Preferències del dispositiu

Ara, les preferències del dispositiu (configuració) es gestionaran mitjançant perfils en el back-office. A l'aplicació, podràs seleccionar un perfil perquè el dispositiu adopti aquesta configuració. Més informació en el següent article.

Disponible a partir de la versió 4.4.3

• Imprimibles

Hem afegit una nova funcionalitat que permet crear diferents versions de disseny del tiquet de cuina i assignar-les a diferents impressores. Això permetrà personalitzar molt més les impressions dels tiquets a la cuina. Més informació en el següent article.

Disponible a partir de la versió 4.4.3

• Tall de productes individualment

Hem afegit una nova funcionalitat en el disseny del tiquet de cuina per poder tallar individualment tots els productes. Més informació en el següent article.

Disponible a partir de la versió 4.4.3

• Propagar "actiu" en comptes Master

S'ha restablert la capacitat de propagar l'estat "actiu" de tots els productes d'un compte Master a la resta de comptes a través de la pantalla de Cadena - Grups.

SOLUCIONAT:

S'ha resolt la següent incidència:

• Error en filtrar a l'article de productes per "productes cancel·lats".