• Impressió AirPrint:

S'han fet millores per assegurar una impressió òptima en totes les mides de dispositius i versions de sistema operatiu.

• Integració amb OHIP:

S'han optimitzat diversos aspectes de la integració amb el PMS OHIP per millorar el seu rendiment i estabilitat.

SOLUCIONAT:

Resolució d'incidències:

• Errors amb la impressió de tiquets en modificar la configuració en la integració amb Revo SOLO XPress.
  • Errors de connexió amb el terminal en la integració amb Planet Payments.
  • La que generava un tancament inesperat de l'app en devolucions de comandes rebudes en Revo SOLO amb descompte del 100%.