Si tens un grup d'impressores configurat en un grup, però hi ha determinades categories o productes que en lloc d'imprimir-se en el grup d'impressores no s'imprimeix o bé s'imprimeix només en una impressora, el motiu més probable és que aquesta categoria o productes tenen una configuració diferent del que s'ha assignat al seu grup.

Anem a veure un exemple perquè quedi més clar.

• Tenim un grup: CARTA, amb un grup d'impressores configurat: CUINA I KDS. És a dir, s'imprimiran a la impressora de CUINA i per duplicat a la impressora de KDS.
  • Dins del grup hi ha 4 categories: ENTRANTS, SUSHI, BENTO I POSTRES.
  • Tots els productes de CARTA s'imprimeixen correctament a les dues impressores (CUINA i KDS), excepte les AMANIDES, que s'imprimeixen a la impressora de la TERRASSA.

La configuració correcta seria aquesta:

Tenim el grup CARTA, que té un grup d'impressores assignat i compost per la impressora de CUINA i KDS.

Els Postres només s'imprimeixen a la impressora de CUINA, però no al KDS.

Piquem al grup per entrar i veure les seves categories i observem el següent:

En aquesta imatge tampoc hi ha res a destacar, veiem que totes les categories tenen assignat el grup d'impressores configurat en el grup CARTA, així que cliquem sobre les postres per veure si pot haver-hi un problema als productes.

Aha! Aquí veiem el problema. Cadascun de les postres té una configuració d'impressores diferent del que hem configurat en el grup CARTA.

Per solucionar aquest problema, simplement hauríem d'entrar a cada amanida i, a la pestanya de configuració, deixar el camp impressores i grup d'impressores en (--) perquè REVO assigni la configuració del seu grup.

El resultat seria el següent:

Ara sí que les postres estan prenent la configuració del grup CARTA. Només faltarà sincronitzar l'aplicació i totes les postres s'imprimiran correctament a CUINA i KDS, que era el nostre propòsit inicial.

Nota: Recordeu que la prioritat que REVO utilitza per a les impressores és productes > categories > grups. A l'exemple anterior, els postres tenien una configuració diferent al seu grup, amb la qual cosa tenia prioritat i per això només es imprimien a la TERRASSA.