1. CLIENTS
2. GRUPS DE CLIENTS

1. CLIENTS

Aquesta secció ens permetrà afegir clients al nostre back-office. Per fer-ho:

1. Accedim a Clients / CLIENTS.

2. Premerem a +Nou:

• Nom: Introdueix el nom del client.

• Correu electrònic: Introdueix el correu del client.

• Data de naixement: Introdueix la data de naixement del client.

• Mòbil: Introdueix el telèfon del client.

• Idioma: Escull l'idioma del client desplegable.

• Adreça: Introdueix l'adreça del client.

• Ciutat: Introdueix la ciutat del client.

• Codi postal: Introdueix el codi postal del client.

• Punts: Introdueix els punts del client, podem deixar-ho a 0.

• Grup: Selecciona desplegable el grup de clients al qual pertany.

3. Finalment, premerem a Guardar.

Nota: Si tenim activat a les preferències: Informar d'ofertes i novetats, veurem a la columna PROMOS si han acceptat o no rebre-les.

2. GRUPS DE CLIENTS

Aquesta secció ens permetrà afegir un grup de clients amb un descompte associat. Per fer-ho:

1. Accedim a Clients / GRUPS DE CLIENTS.

2. Premerem a +Nou:

• Nom: Introdueix el nom del grup.

• Descompte: Introdueix el percentatge de descompte.

3. Finalment, premerem a Guardar.

Nota: Un cop creat el grup, simplement haurem d'anar a la fitxa del client i assignar-lo.