1. CONFIGURACIÓ AL BACK-OFFICE
2. APLICAR I RETIRAR DESCOMPTES A L'APP
3. EXEMPLES PRÀCTICS

Els descomptes ens permeten, com indica el seu nom, aplicar un descompte a certs productes d'una comanda, a tota la comanda o a ambdós casos.

1. CONFIGURACIÓ AL BACK-OFFICE

1. Accedim al back-office de Revo XEF.

2. Cliquem sobre Configuració / DESCOMPTES.

3. Cliquem sobre +Nou i omplim la següent informació:

• Actiu: Si marquem l'opció activa, aquest descompte estarà disponible a l'app.

• Nom: Afegeix el nom al descompte. Aquest nom apareixerà a l'app i a la factura.

• Aplicar a: Aquí trobem 3 opcions:

• Producte: El descompte només serà aplicable a productes.
    • Comanda: El descompte només serà aplicable al total de la comanda.
    • Ambdós: El descompte serà aplicable a productes i a la comanda.

• Percentatge de descompte: Activa aquesta opció si vols que el descompte sigui un percentatge. Amb aquesta opció desactivada, el descompte serà un import.

• Sense extres: Activa aquesta opció si no vols que el descompte s'apliqui als extres dels productes. Aquesta opció només es pot usar en descomptes de producte.

• Descompte: Afegeix l'import.

• Descompte fiscal: Aquesta opció només es pot usar en descomptes de comanda i percentatge. Si marques aquesta opció, el descompte passarà a ser un descompte fiscal. Això vol dir que el percentatge restant fins al 100% s'afegirà com impostos. Per exemple, si posem un valor de descompte del 80%, el 20% restant passarà a ser impostos.

4. Cliquem sobre Desar.

Nota: Un descompte es pot editar, eliminar si no es farà servir més, o simplement desactivar-lo perquè deixi d'aparèixer a l'app temporalment.

2. APLICAR I RETIRAR DESCOMPTES A L'APP

Per aplicar els descomptes des de l'aplicació, podem fer-ho de cinc maneres diferents:

1. Premem sobre el botó descomptes.

2. Premem sobre el producte i posteriorment sobre Descomptes.

3. Llisquem el producte cap a la dreta i ens apareixeran les accions, premem sobre elles i ens apareixeran els descomptes.

4. Si tenim diversos productes, podem seleccionar-los tots prement el botó de selecció múltiple i posteriorment en els i descomptes.

5. També podem aplicar descomptes personalitzats de la següent manera:

• Premem al botó de descomptes (funciona de la mateixa manera en qualsevol de les formes descrites anteriorment) i seleccionem Descompte personalitzat.

• Podrem modificar el nom del descompte, afegir informació addicional, triem si volem que sigui per € (preu) o % (percentatge) i finalment afegim l'import.

Si, al contrari, volem retirar un descompte, podem fer-ho de dues maneres:

1. Premem sobre el botó Descomptes i Cancel·lar descompte.

2. Desplacem el descompte cap a l'esquerra completament i s'eliminarà o quan aparegui l'opció Eliminar, premem sobre ella.

3. EXEMPLES PRÀCTICS

5 € DE DESCOMPTA A LA COMANDA

1. Accedim al back-office de Revo XEF.

2. Cliquem sobre Configuració / DESCOMPTES.

3. Cliquem sobre +Nou i omplim la següent informació:

4. Un cop accedim a l'app, afegim els productes a la comanda, premem i seleccionem el descompte creat Dto 5 €. Veurem que ens apareix el descompte al final de la comanda amb el valor a descomptar en negatiu.

10% DE DESCOMPTA ALS PRODUCTES

En aquest cas, el 10% de descompte als productes no tindrà en compte el valor dels complements, ja que no volem que es descomptin els extres.

1. Accedim al back-office de Revo XEF.

2. Cliquem sobre Configuració / DESCOMPTES.

3. Cliquem sobre +Nou i omplim la següent informació:

4. Un cop accedim a l'app, afegim els productes a la comanda, premem sobre el producte i seleccionem Descompte. Premem sobre el descompte creat Dto 10%. Veurem que ens apareix el descompte aplicat al cafè sense tenir en compte el valor dels complements.

15% DE DESCOMPTA ALS PRODUCTES O A LA COMANDA

1. Accedim al back-office de Revo XEF.

2. Cliquem sobre Configuració / DESCOMPTES.

3. Cliquem sobre +Nou i omplim la següent informació:

4. Un cop accedim a l'app, afegim el producte a la comanda, premem sobre ell i seleccionem Descompte. Premem sobre el descompte creat Dto 15%. Si premem sobre el veurem que també ens apareix el mateix descompte, amb la qual cosa si volguéssim aplicar-lo a la comanda, també podríem.

Nota: Si apliquem un descompte a un producte i posteriorment, a la comanda, tindrà en compte el valor final del producte amb el descompte. És a dir, si tenim un onigiri a 4,50 € amb el descompte del 15% (valor final 3,82 €), tindrà en compte a l'hora de fer el descompte del 15% a tota la comanda el valor 3,82 €.