1. QUÈ ÉS REVO PAY LINK?
2. RECOMANACIONS QUE HAS DE TENIR EN COMPTE EN REALITZAR LA INTEGRACIÓ
3. CONFIGURACIÓ DE LA INTEGRACIÓ

1. QUÈ ÉS REVO PAY LINK?

Revo Pay Link és una integració que ens permet utilitzar el nostre datàfon com a pinpad integrat amb Revo XEF.

Per ara, Revo Pay Link funciona amb:

• SmartPay (BBVA)
  • Redsys (Santander)
  • Planet Payments
  • Paytef
  • Nepting (Francia)

El datàfon que es necessita és el PAX A920 o PAX A920 PRO.

Es poden tenir tants dispositius com sigui necessari, sempre que siguin del mateix banc. I és possible vincular-los a diferents iPads.

IMPORTANT: No és possible realitzar la integració amb bancs diferents.

2. RECOMANACIONS QUE HAS DE TENIR EN COMPTE EN REALITZAR LA INTEGRACIÓ

• Recomanem que el datàfon tingui una IP fixa.

• El datàfon ha d'estar connectat a la mateixa xarxa wifi que els altres dispositius.

• El temps d'espera és de 3 minuts.

• Les devolucions s'han de fer des d'històric a l'app Revo XEF.

• S'ha de tancar el torn des de Revo XEF i després extreure els totals. El torn no es tanca automàticament.

En cas que el datàfon no tingui l'aplicació Revo Pay Link:

REDSYS

Redsys és una plataforma de pagament virtual que admet pagaments des de targetes de crèdit i dèbit, actuant com a intermediari entre el comprador i el banc associat a una botiga en línia perquè qualsevol negoci pugui rebre pagaments de manera ràpida i senzilla per a Espanya.

Redsys "transporta" els diners des del compte de l'Usuari Final fins al compte de Banc de l'Establiment. Un cop configurat el compte de Redsys i integrada amb REVO, els pagaments s'automatitzaran i quedaran registrats a REVO.

• Heu de contactar amb el vostre banc perquè us activin correctament l'aplicació.

• Heu de sol·licitar el FUC/Número de comerç i nom fiscal del comerç. Aquestes dades les obtindreu en configurar el TPV Virtual.

Nota: Al començar amb la configuració de la passarel·la virtual de Redsys rebreu un correu electrònic de Redsys amb el número FUC.

A més, disposeu també del mòdul d'administració de Redsys on podreu obtenir totes les dades de configuració i veure totes les transaccions.

NEPTING

Nepting és un sistema de pagament electrònic multidispositiu d'acceptació per a la convergència dels pagaments de tots els canals de vendes, independentment del punt d'acceptació (terminal, PDA, mòbil, tauleta, etc.) per a França.

Integra múltiples canals de pagament, inclosos el comerç electrònic, el comerç mòbil, el terminal de punt de venda i els pagaments mòbils. Ofereix serveis de programari relacionats amb les operacions de banca electrònica, incloent-hi el pagament amb targeta de crèdit (amb contacte o sense, NFC mòbil).

• Per descarregar l'app Revo Pay Link ho hem de fer directament a l'app "MAXSTORE". La trobarem disponible al datàfon PAX A920.

3. CONFIGURACIÓ DE LA INTEGRACIÓ

Per afegir i configurar la integració:

1. Accedim al back-office de Revo XEF.

2. Ens dirigim a Integracions.

3. Polsarem en Afegir, buscarem la integració Revo Pay Link.

4. Polsarem en Afegir.

• Actiu:

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Prova: Desactivat.

• Tipus: SmartPay (BBVA), Nepting (França), Redsys (Santander), Planet Payments o Paytef.

Nota: Si utilitzem el tipus Planet Payments, el justificant del pagament no s'imprimirà a través de la impressora del pinpad, sinó que s'imprimirà a través de la impressora de Revo XEF. Si utilitzem el tipus Paytef, el justificant de pagament s'imprimirà a la impressora configurada al back-office de Revo XEF i també tindrem la possibilitat d'imprimir el justificant per la impressora del pinpad.

• SSL: Les versions de RevoPayLink 1.2 o superiors han de marcar aquest camp.

• Dispositius: Afegir nom identificatiu pel dispositiu (key) i IP del datàfon (value).

Només deixeu els camps que continguin dades. No deixeu cap buit o donarà error en integrar el pinpad al dispositiu.

5. Polsarem en Desar.

Un cop afegida la integració, obrim l'aplicació "Revo Pay Link" del datàfon A920 i premem en CONNECTAR:

L'estat del servidor ha d'estar a OK:

Arribats a aquest punt:

1. Obrim l'aplicació Revo XEF al nostre dispositiu.

2. Polsem en la r de REVO a la part superior esquerra de la pantalla.

3. Ens dirigim a Integracions.

4. Polsem en Revo Pay Link.

5. Polsem en el nom del dispositiu configurat prèviament en la creació de la integració.

A partir d'aquest moment, en realitzar una comanda a Revo XEF i cobrar amb targeta, s'obrirà automàticament l'aplicació de cobrament SmartPay. Tot llest per cobrar.

En cas que no s'obri SmartPay automàticament, verificar que al datàfon A920 el servei Revo Pay Link està actiu:

Si no ho està, tornar a realitzar els passos anteriors.