- ESTAT: ACTIU

- VERSIÓ COMPATIBLE: 3.5.1

1. QUÈ ÉS ULYSES CLOUD?
2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE ULYSES CLOUD <-> REVO?
3. CONFIGURACIÓ A REVO
4. COM FER EL CÀRREC D'UNA HABITACIÓ
5. COM CANCEL·LAR EL CÀRREC D'UNA HABITACIÓ
6. BACKOFFICE D'ULYSES CLOUD

1. QUÈ ÉS ULYSES CLOUD?

ULYSES és el PMS al núvol intel·ligent per a hotels i cadenes hoteleres independents. Configureu la vostra propietat, establiu contractes amb els vostres proveïdors, assigneu crèdit, gestioneu els dipòsits i comenceu a gestionar totes les vostres reserves.

Redueix els vostres costos operatius, automatitza els processos i augmenta les vostres reserves directes. Subscriviu-vos per obtenir informació sobre el programari de gestió d'hotels al núvol dels millors hotels i cadenes hoteleres independents.

2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE ULYSES CLOUD <-> REVO?

Aquesta integració ens permet utilitzar Ulyses Cloud amb REVO. Ara els hotels poden operar amb un sistema Cloud tot en un multiplataforma.

La integració ULYSES CLOUD <-> REVO ens permet la combinació de dos sistemes Cloud en un, aconseguint una solució completa, que possibilita la realització de la següent acció:

• Càrrecs directament des de REVO al compte del client a l'hotel/hostel (habitació/llit).

3. CONFIGURACIÓ EN REVO:

CONFIGURACIÓ DE LA INTEGRACIÓ

1. Accedim al back-office de Revo XEF.

2. Premem sobre Integracions.

3. Des del botó Add, busquem Ulyses.

4. Premem sobre Add per a afegir la integració.

5. Emplenem la següent informació:

• Actiu:

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Test: Desactivat.

• Client name: xxx

• Username: xxx

• Password: xxx

• Chain: xxx

• Property: xxx

• Property Code: xxx

Nota: Els camps Client name, Username, Password, Chain, Property i Property Code, els proporciona Ulyses Cloud.

• Only Room Charge: Enviar únicament els càrrecs d'habitació.

• Service (legacy): Opció deprecada. Per a comptes nous cal configurar el Tax Services.

• Tax Services: Enllaçar els impostos en Revo XEF amb els serveis (productID) d'Ulyses.

• Food: Triar en el desplegable el grup general al qual imputar el menjar.

• Beverage: Triar en el desplegable el grup general al qual imputar la beguda.

• Other: Triar en el desplegable el grup general al qual imputar uns altres.

• Charge tip service: Triar en el desplegable en quin servei es comptabilitzaran les propines en els càrrecs d'habitació.

• Payment Methods: Enllaçar en el desplegable els mètodes de pagament de Revo XEF amb els folis d'Ulyses.

• PMS Payment Methods: Enllaçar en el desplegable els mètodes de pagament de Revo XEF amb els mètodes de pagament d'Ulyses.

IMPORTANT: Perquè es envien correctament les propines al PMS és important afegir el camp Tips tal com es mostra en la imatge.

IMPORTANT: Tots els mètodes de pagament utilitzats en XEF, incloent-hi les propines (tip) hauran de quedar enllaçats per al correcte funcionament de la integració.

• Sales Folio: Seleccionar el foli on desitges enviar les vendes (factures).

• Enviar tancament: Activar per enviar els informes diaris al portal d'Ulyses quan es realitzi el tancament. Aquests informes s'enviaran durant la matinada, de manera que estaran disponibles al dia següent.

• Signatura carrego habitació: Activar per a sol·licitar signatura d'habitació.

• Imprimir signatura: Triar opció per a imprimir o no la signatura.

NOTA: Els camps Service, Food, Beverage, Other, Charge tip service, Payment Methods i PMS Payment Methods, apareixen una vegada configurades les credencials.

6. Premem Guardar per a confirmar els canvis.

IMPORTANT: Finalment, verificarem que tots els productes tenen assignat un grup general. Si no és així, en el PMS no seran comptabilitzats aquells productes que no tenen assignat el grup general corresponent.

CONFIGURACIÓ DEL MÈTODE DE PAGAMENT

1. Accedim a Configuració / Mètodes de pagament.

2. Premem sobre el botó +Nou (localitzat a la cantonada superior dreta).

3. Afegim el següent mètode de pagament:

• Actiu:

• Nom: Ulyses (⚠ Aquest nom ha de ser exactament igual).

• Obrir calaix: Desactivat.

• Amb fons de caixa final: Desactivat.

• Gestió de canvi: No permès.

4. Premem de nou Guardar per a confirmar els canvis.

QUINS DOCUMENTS ENVIAREM A ULYSES?

Sempre s'enviaran els tiquets en tancar les comandes.

Si tenim activada l'opció Només Càrrega d'Habitació, a més, s'enviaran els pagaments efectuats amb el mètode de pagament Ulyses.

Si tenim activada l'opció Enviar tancament, a més, s'enviaran els pagaments totalitzats al final del dia en un procés automàtic que es realitza durant la matinada.

Ja tenim la integració completament configurada!

4. COM REALITZAR UN CÀRREC D'HABITACIÓ:

1. En una nova comanda amb productes, premem sobre el botó de pagar.

2. Triem altres mètodes de pagament.

3. Seleccionem Ulyses en la llista.

4. Introduïm el número d'habitació en el cercador.

Nota: Només es pot buscar per número d'habitació i no per nom del huesped.

5. Premem sobre la tecla enter del teclat del dispositiu.

6. Seleccionem l'habitació.

7. Si hem activat l'opció "Room Charge Signature" en la configuració: Demanem al client que ferm l'autorització i confirmem .

8. Automàticament, s'imprimirà el comprovant o bé, depenent de la configuració, ens preguntarà si volem o no imprimir-ho.

5. COM CANCEL·LAR UN CÀRREC D'HABITACIÓ:

1. En Revo XEF, prement en la r, accedirem al menú.

2. Triem l'opció Històric.

3. Localitzem l'ordre en les ordres Tancades i seleccionem l'ordre a retornar.

4. Premem sobre el botó d'accions i accedirem a la finestra d'accions ràpides.

5. Seleccionem l'opció Fer una devolució.

6. Premerem en botó OK per a confirmar el procés.

7. Introduïm el número d'habitació en el cercador.

Nota: Només es pot buscar per número d'habitació i no per nom del huesped.

8. Premem sobre la tecla enter del teclat del dispositiu.

9. Seleccionem l'habitació.

10. Si hem activat l'opció "Room Charge Signature" en la configuració: Demanem al client que ferm l'autorització i confirmem .

11. Automàticament, s'imprimirà el comprovant amb un import en negatiu o bé depenent de la configuració, ens preguntarà si volem o no imprimir-ho.

12. També, en l'apartat Històric del menú de Revo XEF, apareixerà un nou registre en negatiu. Aquí, podem observar la següent informació:

• Número d'ordre del reemborsament.
  • Tiquet amb import negatiu.
  • Número d'ordre original d'on procedeix el reemborsament.

6. BACKOFFICE D'ULYSES CLOUD

Des del Backoffice d'Ulyses Cloud, el registre de l'ordre (i de la seva devolució, en el cas d'haver realitzat una) apareixeran en el mòdul Foli en la pestanya Billing.