- ESTAT: ACTIU

- VERSIÓ COMPATIBLE: 3.5.1

1. QUÈ ÉS GUESTPRO?
2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE GUESTPRO <-> REVO?
3. CONFIGURACIÓ REVO
4. COM FER UN CÀRREC A UNA HABITACIÓ?
5. COM CANCEL·LAR EL CÀRREC DE L'HABITACIÓ?
6. COM ENVIAR L'INFORME Z A GUESTPRO
7. GUESTPRO BACK OFFICE

1. QUÈ ÉS GUESTPRO?

GuestPro Gestió hotelera de nova generació.

En estalviar temps i errors, el personal durà a terme tasques de més valor, centrant-se en el client, el producte i els competidors.

• Tot en un: entorn integrat que permet l'automatització de tasques
  • Natiu al núvol: sense instal·lació, fàcil d'utilitzar, sempre disponible
  • Estable i segur, dades protegides en centres de dades d'alt rendiment
  • API-first: sistema obert, fàcil d'integrar.

2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE GUESTPRO <-> REVO?

Aquesta integració us permet utilitzar GuestPro PMS amb REVO. Ara els hotels poden funcionar amb un sistema de núvol multiplataforma tot en un.

La integració GUESTPRO <-> REVO permet la combinació de dos sistemes Cloud en un, aconseguint una solució completa, que permet la següent acció:

• Càrrecs directes de REVO al compte del client a l'hotel/hostal (habitació/llit).

• Si ho configura el client, la facturació del restaurant també s'enviarà a GuestPro.

3. CONFIGURACIÓ REVO:

CONFIGURACIÓ DE LA INTEGRACIÓ

1. Accediu al back-office de Revo XEF.

2. Feu clic a Integracions.

3. Des del botó Afegiu, cerqueu GuestPro.

4. Feu clic a Afegiu per tal d’obtenir la integració.

5. Ompliu la informació següent:

• Activat:

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Test: Desactivat.

• Codi d'accés: xxx

• Pregunta secreta d'accés: xxx

• Hotel: xxx

Nota: Els camps Codi d’access, Pregunta secreta d'accés i Hotel els proporciona GuestPro.

• Només càrrecs de l'habitació: Activeu-lo si només voleu veure al vostre PMS les dades dels càrrecs de l'habitació.

• Envieu de manera sincrònica (obsolet):

• Activat: Les factures s'envien a GuestPro quan es generen.
    • Desactivat: Les factures només s'enviaran a GuestPro quan es faci clic a l'opció Informeu Z GuestPro del menú REVO r / Control d'efectiu (vegeu la secció 6).
  • Extres: Configuració dels grups generals de productes del nostre catàleg amb els de GuestPro (Backoffice de GuestPro / Configuració / Extres).

• Sèrie de factures predeterminada: ID de sèrie que voleu utilitzar de manera predeterminada a GuestPro (Backoffice de GuestPro / Facturació / Sèrie de factures).

• Sèrie de factures: Configuració de la sèrie de facturació del nostre back-office (Comptadors) amb les de GuestPro (Backoffice de GuestPro / Facturació / Sèrie de factures).

• Pagament: Configuració de les formes de pagament del nostre back-office amb les de GuestPro (Backoffice GuestPro / Configuració / Configuració / Mètodes de pagament).

• Signatura carrego habitació: Activar per a sol·licitar signatura d'habitació.

• Imprimir signatura: Triar opció per a imprimir o no la signatura.

6. Feu clic a Desa per confirmar els canvis.

CONFIGURACIÓ DEL MÈTODE DE PAGAMENT

1. Aneu a Configuració / Mètodes de pagament.

2. Feu clic al botó +Nou (situat a l'extrem superior dret).

3. Afegiu la forma de pagament següent:

• Activat:

• Nom: GuestPro (⚠ Aquest nom ha de ser exactament el mateix).

• Obriu el calaix d'efectiu: Desactivat

• Requereix final fins: Desactivat

• Canvi d'estratègia: No permet.

4. Feu clic a Desa per confirmar els canvis.

La integració està totalment configurada!

4. COM FER UN CÀRREC A UNA HABITACIÓ:

1. En una comanda nova amb productes, premeu el botó de pagament.

2. Seleccioneu altres mètodes de pagament.

3. Seleccioneu GuestPro de la llista.

4. Introduïu el número de l'habitació al quadre de cerca.

Nota: Només podeu cercar pel número d'habitació i no pel nom del convidat.

5. Premem sobre la tecla enter del teclat del dispositiu.

6. Seleccionem l'habitació.

7. Si hem activat l'opció "Room Charge Signature" en la configuració: Demanem al client que ferm l'autorització i confirmem .

8. El rebut s'imprimirà automàticament o, d’acord amb la configuració, se us demanarà si el voleu imprimir o no.

5. COM CANCEL·LAR EL CÀRREC D'UNA HABITACIÓ:

1. A Revo XEF, premeu r per accedir al menú.

2. Seleccioneu Dades històriques.

3. Localitzeu la comanda a les comandes Tancada, seleccioneu la comanda a reemborsar.

4. Premeu el botó d'accions i accedireu a la pantalla d'accions ràpides.

5. Seleccioneu l'opció Fes un reemborsament.

6. Premeu el botó OK per confirmar el procés.

7. Introduïu el número de l'habitació al cercador.

Nota: Només podeu cercar pel número d'habitació i no pel nom de l'hoste.

8. Premem sobre la tecla enter del teclat del dispositiu.

9. Seleccionem l'habitació.

10. Si hem activat l'opció "Room Charge Signature" en la configuració: Demanem al client que ferm l'autorització i confirmem .

11. El rebut s'imprimirà automàticament o, d’acord amb la configuració, se us demanarà si el voleu imprimir o no.

12. A més, a la secció Dades històriques del menú Revo XEF, apareixerà un nou registre negatiu. Aquí podeu observar la següent informació:

• Comanda del número de reemborsament.
  • Rebut amb import negatiu.
  • S'origina el número de factura original de la devolució.

6. COM ENVIAR L'INFORME Z A GUESTPRO:

Nota: Aquesta funció només està disponible si l'opció Envieu de manera sincrònica (obsoleta) a la configuració d'integració de GuestPro està desmarcada. Consulteu la secció 3.

Els informes es generaran i enviaran automàticament a Guestpro durant la nit, i per això és molt important realitzar el tancament de torn:

1. A Revo XEF, prement la tecla r, accedirem al menú.

2. Accedim a Control de caixa.

3. Triem l'opció Tancar torn.

4. En tancar el torn, durant la matinada s'enviaran a GuestPro les factures del dia agrupades.

5. Podem comprovar les factures enviades al Backoffice de GuestPro.

IMPORTANT: Si es generen factures duplicades, caldrà posar-se en contacte amb GuestPro per corregir les duplicacions.

Si preméssim el botó d'Informe Z GuestPro, apareixerà l'error següent:

7. GUESTPRO BACK OFFICE

Des del Backoffice de GuestPro, el registre de la comanda (i de les seves devolucions, si s'ha fet) apareixerà al mòdul Extres de la fitxa del client.