1. QUÈ ÉS UN POLÍGON?
2. COM CREAR UN POLÍGON
3. AFEGIR UN POLÍGON EN REVO SOLO
4. EDITAR LA ZONA DE LLIURAMENT
5. VISUALITZAR LES ZONES DE LLIURAMENT CONFIGURADES

1. QUÈ ÉS UN POLÍGON?

Un polígon és una eina molt útil per mostrar carreteres, vores i altra mena d'informació.

Un polígon es crea indicant els punts o vèrtexs, amb les seves corresponents coordenades de latitud i longitud. Hem d'indicar els punts des del primer fins a l'últim, sent l'últim punt el mateix que el primer, perquè es pugui tancar el polígon.

Aquesta eina ens permetrà crear una àrea de repartiment i importar-la al back-office de Revo SOLO.

2. COM CREAR UN POLÍGON

1. Accedirem a la pàgina web Google My Maps.

Nota: Per poder accedir a aquesta pàgina web, és necessari tenir un compte de Google. Per a més informació, aquí l'enllaç per crear un compte Google.

2. Premerem el botó Crear un Nou Mapa situat a la cantonada superior esquerra.

3. Buscarem l'adreça de l'establiment a la barra de cerca. És important introduir l'adreça completa perquè la cerca sigui més precisa.

4. Un cop aparegui l'adreça al mapa, pulsarem just sota de la barra de cerca, a la icona de Dibuixar Línia. Se li obrirà un desplegable i haurem de prémer a Afegir Línia o Forma.

5. Per poder tancar correctament l'àrea de repartiment, cal unir l'últim punt amb el primer que hem seleccionat. Un cop hàgim acabat de limitar la zona, podem modificar l'àrea movent els punts de color blanc. Així podrem crear l'àrea de repartiment de manera més detallada.

6. Un cop hàgim acabat de limitar la zona de repartiment, aquesta tindrà el nom de Capa sense Nom. Si volem, podem canviar el nom a la zona de repartiment per a major comoditat. Obrim el menú que hi ha a l'esquerra del nom de l'àrea i premerem Assignar un altre nom a la capa.

7. Editarem el nom de la capa i premerem Guardar per confirmar els canvis.

8. Repetirem els passos anteriors per dibuixar cadascuna de les zones de repartiment necessàries.

9. Quan ja tenim l'àrea de repartiment acabada, al quadre del "Menú" que es troba a la part esquerra, seleccionem els tres punts verticals per obrir el desplegable d'opcions i seleccionarem Exportar a KML/KMZ.

10. Exportarem la capa que acabem de crear i marcarem l'opció d'Exportar com a KML.

3. AFEGIR UN POLÍGON EN REVO SOLO

1. Des del back-office de Revo SOLO accedirem al mòdul Establiments.

2. Pulsarem sobre la icona Zones de lliurament.

3. Pulsarem sobre el botó Importar KML

4. Seleccionarem l'arxiu del mapa exportat anteriorment des de Google My Maps i pulsarem en Enviar.

5. La zona de lliurament quedarà creada per a aquest establiment.

• Prenent la icona del localitzador, podrem visualitzar l'àrea de lliurament creada a Google Maps.

• Prenent la icona d'eliminar, eliminarem la zona de lliurament.

• Prenent la icona d'editar, editarem la zona de lliurament.

4. EDITAR LA ZONA DE LLIURAMENT

Les zones de lliurament són aquelles que utilitzarem per poder personalitzar i ajustar de forma òptima els nostres repartiments a domicili. Per a cadascuna de les zones, podrem tenir un import mínim de comanda, un suplement en concepte de lliurament i un temps determinat.

Omplirem la següent informació:

• Activar: Activem la zona de lliurament.

• Nom: Nom identificatiu de la zona de lliurament.

• Minuts de repartiment: Temps aproximat entre el moment de la preparació de l'ordre i el seu lliurement.

• Preu mínim a domicili: Preu mínim per realitzar repartiments a domicili. Deixar-ho a 0 per no configurar un preu mínim i per permetre tots els repartiments.

• Tipus: En importar l'arxiu KML, se li assignarà a aquesta zona de lliurament un "tipus" per defecte, en aquest cas "tipus 2". Si es crea una zona de lliurament "manualment", prement el botó "Nou", se li assignarà el "tipus 1". No es pot editar aquest camp.

• Tarifa de repartiment: Trieu un producte que s'utilitzarà per realitzar els càrrecs dels repartiments. Deixar-ho buit si no volem afegir cap càrrec extra pels repartiments a domicili. Haurem de crear prèviament aquest producte des de Revo XEF i actualitzar el catàleg de productes a SOLO per poder seleccionar-lo.

5. VISUALITZAR LES ZONES DE LLIURAMENT CONFIGURADES

Prenent sobre el botó del mapa, al mòdul Establiments, podrem visualitzar totes les zones configurades.