- ESTAT: ACTIVAT

- VERSIÓ COMPATIBLE: 3.4

1. QUI ÉS ROOMRACCOON?
2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE ROOMRACCOON I REVO?
3. CONFIGURACIÓ REVO
4. COM FER UNA CÀRREGA A L'HABITACIÓ
5. COM CANCEL·LAR EL CÀRREC DE L'HABITACIÓ
6. COM CARREGAR UNA HABITACIÓ AMB DESCOMPTES
7. ROOMRACCOON BACK OFFICE

1. QUI ÉS ROOMRACCOON?

RoomRaccoon és un proveïdor de solucions de programari hoteler en núvol tot en un (PMS + Channel Manager + Booking Engine amb passarel·la de pagament en línia integrada) on podeu gestionar i automatitzar canvis de preus, restriccions i reserves d'agències en línia (Booking.com, Expedia, entre d'altres) des d'un únic sistema.

A més de facturació, informes, recomanacions per augmentar les vendes, facturació en línia, codis de descompte, vendes addicionals i moltes més funcions. Aconsegueix reserves sense comissions amb el motor de reserves RoomRaccoon i augmenta la teva ocupació distribuint les teves habitacions d'hotel a diversos canals de reserva.

2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE ROOMRACCOON I REVO?

Aquesta integració ens permet utilitzar un dels PMS més innovadors amb REVO. Ara els hotels poden funcionar amb un sistema de núvol multiplataforma tot en un.

La integració de ROOMRACCOON <-> REVO ens permet combinar dos sistemes Cloud en un, aconseguint una solució completa, que permet realitzar la següent acció:

• Càrrecs directament de REVO al compte del client a l'hotel/hostal (habitació/llit). Només els ingressos dels hostes de l'hotel es transfereixen al PMS per facturar a la sortida.

3. CONFIGURACIÓ REVO:

CONFIGURACIÓ DE LA INTEGRACIÓ

1. Accediu al back-office de Revo XEF.

2. Feu clic a Integracions.

3. Des del botó Afegeix, cerca RoomRaccoon.

4. Feu clic a Afegeix per afegir la integració.

5. Ompliu la informació següent:

• Activat:

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Prova: desactivada

• Clau API: xxx

• Identificador de l'hotel: xxx

NOTA: RoomRaccoon proporciona la clau Api i l'identificador de l'hotel.

• Signatura carrego habitació: Activar per a sol·licitar signatura d'habitació.

• Imprimir signatura: Triar opció per a imprimir o no la signatura.

6. Premeu Desa per confirmar els canvis.

CONFIGURACIÓ DEL MÈTODE DE PAGAMENT

1. Accediu a Configuració / Mètodes de pagament

2. Feu clic al botó +Nou (situat a la cantonada superior dreta).

3. Afegiu la forma de pagament següent:

• Activat:

• Nom: RoomRaccoon (⚠ Aquest nom s'ha d'escriure exactament d'aquesta manera).

• Obre el calaix d'efectiu: Desactiva.

• Requereix final fins: Desactiva.

• Canvi d'estratègia: No es permet.

4. Torna a fer clic a Desa per confirmar els canvis.

La integració ja està totalment configurada!

4. COM FER UN CÀRREC D'HABITACIÓ:

1. En una comanda nova amb productes, feu clic al botó de pagament.

2. Trieu altres mètodes de pagament.

3. Seleccioneu RoomRaccoon de la llista.

4. Introduïu el número de l'habitació al cercador.

Nota: Només podeu cercar pel número d'habitació i no pel nom del convidat.

5. Premem sobre la tecla enter del teclat del dispositiu.

6. Seleccionem l'habitació.

7. Si hem activat l'opció "Room Charge Signature" en la configuració: Demanem al client que ferm l'autorització i confirmem .

8. El rebut s'imprimirà automàticament o, segons la configuració, ens preguntarà si el voleu imprimir o no.

5. COM CANCEL·LAR EL CÀRREC D'UNA HABITACIÓ:

1. A Revo XEF, fent clic a r, accedireu al menú.

2. Trieu l'opció Historial.

3. Localitzeu la comanda a Comandes tancades i seleccioneu la comanda a reemborsar.

4. Premem sobre el botó d'accions i accedirem a la finestra d'accions ràpides.

5. Seleccionem l'opció Vull fer una devolució.

6. En la nota informativa que apareix seguidament, confirmarem prement sobre OK.

7. Introduïu el número de l'habitació al cercador.

Nota: Només podeu cercar pel número d'habitació i no pel nom de l'hoste.

8. Premem sobre la tecla enter del teclat del dispositiu.

9. Seleccionem l'habitació.

10. Si hem activat l'opció "Room Charge Signature" en la configuració: Demanem al client que ferm l'autorització i confirmem .

11. El rebut s'imprimirà automàticament amb un import negatiu o, segons la configuració, us demanarà si el voleu imprimir o no.

12. A més, a la secció Historial del menú Revo XEF, apareixerà un registre negatiu nou. Aquí hi trobareu la següent informació:

• Número de comanda de reemborsament.
  • Bitllet amb import negatiu.
  • Número de comanda original d'on prové el reemborsament.

6. COM CARREGAR UNA HABITACIÓ AMB DESCOMPTES

A Revo XEF, els descomptes generals es poden aplicar a una comanda o directament als productes. Amb aquesta integració, hi ha una limitació dels descomptes generals a una comanda, per la qual cosa sempre s'ha d'aplicar un descompte al producte. Aquí hi ha dues maneres de fer-ho:

Nota: Si apliqueu un descompte general a la comanda, en triar la forma de pagament Room Raccoon, es mostrarà un error.

Aplicar un descompte a un producte de la comanda.

1. Feu clic a la línia de productes.

2. A la finestra que s'obre, seleccioneu l'opció descomptes.

3. Tria el descompte que vols aplicar.

4. El descompte s'aplica al producte.

Apliqueu un descompte a un o diversos productes de diverses maneres:

Aquesta opció és molt útil quan necessiteu aplicar un descompte a molts productes d'una comanda. D'aquesta manera, acceleraràs el procés.

1. Premerem la icona de selecció múltiple, i seleccionarem els productes que vulguem aplicar el descompte.

2. Posteriorment, premem sobre i seleccionem Descomptes i apliquem el descompte que ens interessi.

Nota: Per a cancel·lar un descompte aplicat, premerem sobre el producte i posteriorment sobre descomptes.

7. BACK-OFFICE DE ROOMRACCOON

Des del back-office de RoomRaccoon apareixerà el registre de la comanda (i el seu reemborsament, en cas d'haver-ne fet) al mòdul "Reserva" de la fitxa del client.

En el cas que s'hagi aplicat un descompte, el producte(s) apareixeran amb el descompte ja aplicat.