- ESTAT: ACTIU

- VERSIÓ COMPATIBLE: 3.2

1. QUÈ ÉS COVERMANAGER?
2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE COVERMANAGER <-> REVO?
3. INFORMACIÓ A ENVIAR A COVERMANAGER
4. CONFIGURACIÓ A REVO

1. QUÈ ÉS COVERMANAGER?

CoverManager és una empresa de tecnologia al servei dels restaurants.

El seu objectiu és ajudar els restaurants a eliminar "no shows" (no presentat), millorar la demanda i fidelitzar els seus clients, sense dependre d'un canal de venda.

CoverManager és la manera de fer reserves als restaurants al segle XXI, fàcil d'accedir per a cada restaurant i client de qualsevol part del món. Podràs gestionar les reserves des d'un ordinador o tauleta, sense necessitat de descarregar cap aplicació ni instal·lar cap programari.

Es pot consultar més informació sobre CoverManager en aquest enllaç.

2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE COVERMANAGER <-> REVO?

La integració amb REVO ens permet sincronitzar les reserves que tinguem al sistema de CoverManager. Una forma àgil i ràpida de tenir connectat el sistema amb el TPV de REVO.

• Prement Asseure a CoverManager, la taula s'ocuparà a Revo XEF.
  • Ens permet moure les reserves al pla de taules des de REVO.
  • Ens permet separar les taules del pla un cop cobrada l'ordre.
  • Ens permet importar el pla de sales i taules de CoverManager a REVO.
  • Ens permet compartir informació de l'estat de les taules: ocupada o alliberada.

En resum, tindrem connectades les dues plataformes enviant la informació d'una a l'altra, aconseguint així, un flux de treball molt senzill i còmode.

3. INFORMACIÓ A ENVIAR A COVERMANAGER

Per poder realitzar correctament la integració amb el gestor de reserves CoverManager a REVO, és necessari enviar-los certa informació del nostre compte de Revo XEF per que ens proporcionen les claus necessaries. Per fer-ho, enviarem un correu a hospitality@covermanager.com amb la següent informació:

• Tenant: Nom d'usuari del compte de REVO.

• Autorització XEF: Es tracta del "token" (seqüència de caràcters alfanumèrics), que s'ha de generar al back-office. Per fer-ho, accedim a Compte / TOKENS i polsem en +Nou:

4. CONFIGURACIÓ A REVO

1. Accedim al back-office de REVO.

2. Polsem sobre Integracions.

3. Des del botó Afegir, cerquem CoverManager i premem en Afegir.

4. Omplim la informació següent:

• Actiu:

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Prova: Desactivat.

• Clau d'API: Proporcionat per CoverManager.

• Restaurant: Proporcionat per CoverManager.

• Separar les taules en tancar: Escollim si volem que se separin les taules en tancar la comanda.

5. Podem importar les taules des de CoverManager per respectar la configuració i distribució que ja tenim feta. Per fer-ho accedim a Disseny / SALES i a la cantonada superior dreta apareixerà el botó Importar.
Un cop importades, és recomanable tancar completament l'aplicació i tornar-la a obrir, així se sincronitzen correctament les sales i es manté la seva distribució.

IMPORTANT: Hem de tenir els torns tancats i hem de vetllar que les dades estan correctament complimentades a la pantalla de la integració, els missatges d'error especificaran el motiu, per exemple:

Nota: Un cop activem la integració de CoverManager ja no podrem crear sales noves des del back-office de XEF.

IMPORTANT: Totes les comptes que ja disposaven de la integració creada, seguiran podent treballar com fins ara, però recomanem que contactin i sol·licitin la Clau d'API i el Restaurant a CoverManager per actualitzar la integració, ja que les antigues claus quedaran obsoletes.

Ja tenim la integració completament configurada!

Un cop haguem creat la reserva a CoverManager, quan els clients arribin al local, premem Asseure a CoverManager. D'aquesta manera, apareixerà la taula a Revo XEF. Un cop haguem finalitzat la comanda, REVO enviarà la informació a CoverManager i es lliurarà la taula.

Igualment, quan obrim una nova taula des de REVO, es crearà un Walk-In a CoverManager, per realitzar una reserva des de Revo XEF i que l'actualització es faci correctament a CoverManager, és necessari realitzar primer l'acció d'ocupar la taula (a la taula que ens interessi, desplacem el dit cap avall i premem Ocupar taula).

Si volguéssim desactivar la integració amb CoverManager, no només hem de desactivar-la des de la secció INTEGRACIONS, sinó també desactivar el TOKEN creat anteriorment.