Tenim la possibilitat d'utilitzar un iPhone en lloc de l'iPad per a introduir les ordres dels comensals, però això comporta que hi ha unes certes limitacions o algunes funcionalitats diferents.

VISTA GENERAL

A simple vista podem apreciar que els botons de A domicili, TPV i obrir calaix no estan disponibles.

D'igual manera, no està disponible l'opció d'editar el pla de taules ni el botó d'ordres recents.

MENÚ REVO

Si accedim al menú de REVO r:

Podem apreciar que no tenim l'opció d'Històric.

I en les Preferències:

No disposem de les següents seccions:

• Mostrar calculadora de quantitat de continguts.
  • Revo KDS.
  • A domicili.
  • Pagaments externs.
  • Revo HANDY.
  • Revo DDS.

Nota: Podem trobar més informació sobre les preferències des de aquí.

NOVA ORDRE

En la imatge, podem apreciar la següent informació:

• : Guardar l'ordre i tornar al pla de taules.
  • : El número que apareix dins d'aquest quadrat és el nombre de comensals. Si premem sobre ell, podem editar-ho.
  • : Cercador de productes.
  • 11: Aquest número correspon al nom de la taula. En la imatge d'exemple és la taula número 11.
  • Estàndard: Aquí se'ns mostren les tarifes, prement sobre ella, o lliscant cap a la dreta/esquerra podem seleccionar qualsevol de les tarifes que tinguem configurades.
  • : Prement sobre aquest botó accedirem al catàleg.

CATÀLEG

Podem apreciar que la pantalla del catàleg es mostra diferent de com podem estar habituats.

El primer que veiem és el cercador de productes. Sota ens apareixen els grups i les categories estan en el lateral esquerre.

Una vegada seleccionats tots els productes, hem de prémer en Fet, a la cantonada superior dreta, per a confirmar i tornar a l'ordre.

PANTALLA DE COBRAMENT

La principal diferència en la pantalla de cobrament és la distribució dels botons. Podem trobar els botons per a dividir el pagament per ítems o per comensals en la part inferior. Mentre que si volem afegir un client a la factura, el botó ens apareix en la part superior esquerra.

A diferència de la versió d'iPad, des d'iPhone no podem disposem del botó per a mostrar les factures associades a l'ordre.