El mètode de treball Servei en barra és el més recomanat per a aquells locals que no utilitzin un sistema de taules fixes o permetin als clients anar-se movent per l'establiment.

La principal diferència que podem visualitzar entre aquest mètode de treball i el de Taules virtuals, és que en aquest mètode de treball no sols desapareixen les sales, sinó que no es demana nom a l'hora d'obrir una taula. Fent que aquest mètode sigui més ràpid i àgil a l'hora d'atendre una barra de bar amb un gran volum de feina.

COM CONFIGURAR EL MÈTODE DE TREBALL: SERVEI EN BARRA

1. Accedim al menú de REVO r.

2. Entrem en Preferències.

3. I en Mètode de treball, seleccionem Servei en barra.

4. Prem sobre el botó Desa per a confirmar el canvi.

COM CREAR UNA ORDRE

1. Premem sobre Virtual i introduïm el nombre de comensals.

2. Se'ns obrirà una nova ordre que la podrem gestionar de la forma habitual. Si no volem cobrar-la al moment, simplement prement en ens retornarà al pla de taules.