El mètode de treball Taules virtuals és el més recomanat per a aquells locals que no utilitzin un sistema de taules fixes o permetin als clients anar-se movent per l'establiment.

L'única diferència que podem visualitzar, és que en aquest mètode de treball desapareixen les sales. A mesura que anem creant taules, aniran apareixent en el pla de taules.

COM CONFIGURAR EL MÈTODE DE TREBALL: TAULES VIRTUALS

1. Accedim al menú de REVO r.

2. Entrem en Preferències.

3. I en Mètode de treball, seleccionem Taules virtuals.

4. Prem sobre el botó Guardar per a confirmar el canvi.

COM CREAR UNA MESA VIRTUAL

1. Premem sobre Virtual, introduïm un nom per a la taula i premem OK.

2. Introduïm el nombre de comensals.

3. Se'ns obrirà una nova ordre que la podrem gestionar de la forma habitual. Si no volem cobrar-la al moment, simplement prement en ens retornarà al pla de taules.