Aquesta secció s'utilitza per configurar els nostres productes preferits o els articles més venuts, per a un accés més ràpid des de l'aplicació. Els productes han d'haver estat creats prèviament, més informació sobre com crear-los des d'aquí.

Primer, hem d'afegir els nostres productes des de la secció Favorits del back-office.

Des del desplegable, buscarem el producte i clicarem en +Afegir per afegir-lo.

Nota: Recomanem afegir fins a 16 productes perquè es visualitzin correctament a l'aplicació.

Un cop afegits tots els productes, hem de configurar l'aplicació de XEF. Per fer-ho:

1. Accedim al menú de REVO prement sobre la r.

2. Anem a les Preferències.

3. En Top ítems, seleccionem Favorits i premem Guardar.

Amb això ja haurem realitzat tots els passos necessaris, així és com es veuran els productes a l'aplicació: