Per accedir al back-office de REVO, necessiteu algunes credencials (nom d'usuari i contrasenya). Aquests són únics i hi pot accedir qualsevol persona que tingui aquesta informació. No hi ha limitació de connexió, és a dir, hi poden accedir diverses persones amb el mateix usuari i contrasenya alhora.

Igual que els Privilegis de l'app, els Privilegis del back-office permeten d'establir determinats privilegis o accessos a diverses accions/funcions, però no a l'aplicació, sinó al back-office, per tal de donar accés als vostres empleats sense veure's obligat a donar-los la contrasenya del compte.

Podeu crear tants grups de privilegis com us calguin, tot i que de forma general els privilegis es creen i es donen d'acord amb la posició o el propòsit.

Per a crear un grup nou de privilegis, s'ha d'accedir a Configuració i cercar Privilegis del back-office feu clic al botó +Nou; aleshores s'obrirà una finestra nova on heu d'entrar el nom del grup i seleccionar els privilegis que voleu assignar:

Aquests són els privilegis actuals que es poden configurar:

• Bàsic: Afegeix un nom al privilegi per tal d'identificar-lo.

• Menú: Selecciona els privilegis de la secció Catàleg del back-office.

• Configuració: Selecciona els privilegis de la secció Configuració. Dins d'aquest apartat trobareu diverses opcions per donar els diferents permisos.

• Mòdul: Selecciona els privilegis dels apartats: Promocions i Integracions, i de la secció Ordre de compra.

• Accedir a informes: Selecciona els privilegis de la secció Informes.

• Disseny: Poder accedir i personalitzar la Distribució de Taules i les sales.

• Compte: Selecciona els privilegis de la secció Compte.

Els diferents tipus de permisos són:

• Cap: No atorgar cap permís.

• Vista: Donar només permisos de visualització.

• Vista + Actiu: Donar permisos de visualització i modificar l'Actiu.

• Vista + Actiu + Modificar: Donar permisos de visualització, modificar l'Actiu i editar.

• Complet: Donar permisos totals.

Nota: Podeu seleccionar totes les opcions que vulgueu, segons els privilegis que vulgueu oferir als vostres empleats; només veuran les seccions assignades a cadascun d'ells.

Un cop creat el perfil Privilegis del back-office, heu de seleccionar l'empleat a qui li voleu atorgar els privilegis. Per fer-ho, seguiu els passos següents:

1. A la secció de Configuració, cerqueu Empleats.

2. Creeu un nou empleat o editeu un d'existent mitjançant el botó .

3. A la part final de la fitxa del treballador hi ha la secció back-office, allà es procedirà a crear una nova contrasenya i se seleccionarà del desplegable el Privilegi del back-office creat.

4. Premem Guardar per a confirmar els canvis.

Nota: Per accedir a la seva pàgina individual i personalitzada del back-office, els empleats han d'introduir l'URL: revoxef.works. Un cop fet això, han d'introduir la plantilla següent a la secció d'usuari: nom@establimentnom. Finalment, han d'introduir la clau de pas que se'ls haurà assignat a la secció següent.