Canviar de taula en diversos productes

Ara, mitjançant la selecció múltiple es poden canviar diversos productes de taula. Prèviament, l'ordre ha de ser guardada.

Enviar enllaç de pagament per SMS

Amb la integració de Revo SOLO XPress s'ha habilitat l'enviament de l'enllaç de pagament per SMS.

Enviament de propines i mètodes de pagament en la integració amb Ulyses Cloud

Ara, a la configuració de la integració es permet enviar les propines i associar els mètodes de pagaments de Revo XEF amb els folis d'Ulyses Cloud.

Modificadors i descomptes en la integració amb Hotelgest

S'han afegit els descomptes i els modificadors a l'import del càrrec amb la integració d'Hotelgest.

Pagaments presencials en la integració amb Nepting

S'hi ha afegit la integració amb Nepting per als pagaments presencials. Exclusiva per als clients de França.

SOLUCIONAT:

Resolució de les incidències següents:

• La que feia que l'accessori de l'empleat de la vista a les taules desaparegués quan se sincronitzaven les ordres obertes.
  • La que no sincronitzava de forma automàtica els clients rebuts a les reserves.
  • La que s'enviaven els camps numèrics (quantitat, preu, etc.) en format text en lloc de numèric, en la integració amb Mews.