NOVES FUNCIONALITATS:

S'ha afegit la següent opció:

• Propina suggerida

Ara, a l'editor de tiquets, es pot afegir el valor "propina suggerida" amb els percentatges a personalitzar. D'aquesta manera, al document que es lliura al client, apareixerà impresa la propina calculada a partir del percentatge configurat i del total de l'ordre.

SOLUCIONAT:

Resolució de les incidències següents:

• de forma aleatòria, la no-creació del document quan l'import total de la factura era de 0€.
  • en alguns casos es produïa un error inesperat que impedia tancar el torn.
  • un problema que no deixava desar l'ordre, en dividir per ítems, en menús amb continguts amb suplement.