• Productes a pes

Ara, per a un producte a pes, pots configurar com calcular els extres com a modificadors. Més informació a l'article següent.

• Més informació en la integració amb PMS Sihot

La integració amb PMS Sihot ara mostra més informació a la pantalla de consulta per fer un càrrec a l'habitació de l'hoste.

• Connectivitat en la integració amb Paytef

Ara, en cas de manca de connexió, es mostrarà un missatge d'error instantani per proporcionar més informació sobre el problema, evitant així l'aparició d'una icona de càrrega indefinida a la pantalla.

SOLUCIONAT:

• Resolució dels següents problemes:

• El que tallava els noms de les categories després de realitzar una cerca quan la mida del catàleg estava ajustada a "mitjana" o "gran".
    • El que no recuperava correctament una comanda amb pagaments aplicats.
    • El que, en modificar la tarifa d'un producte afegit a la comanda, no actualitzava l'import total.