- ESTAT: ACTIU

- VERSIÓ COMPATIBLE: 4.3

1. QUÈ ÉS JUST EAT?
2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE JUST EAT <-> REVO?
3. CONFIGURACIÓ A REVO
4. REALITZAR UNA COMANDA A JUST EAT

1. QUÈ ÉS JUST EAT?

Just Eat és una plataforma en línia d'ordres de menjar a domicili. Els usuaris poden veure els menús, fer comandes i pagar als restaurants afiliats a la plataforma mitjançant l'aplicació, disponible tant per a iOS com per a Android, o a través de la pàgina web.

2. COM FUNCIONA LA INTEGRACIÓ ENTRE JUST EAT <-> REVO?

La integració JUST EAT <-> REVO ens permet rebre totes les comandes que es facin a través de la plataforma de JUST EAT al sistema de REVO per poder unificar totes les ordres a realitzar. Ens permet realitzar les següents accions:

• Gestió de la comanda de JUST EAT a REVO.
  • Actualització del catàleg.

3. CONFIGURACIÓ A REVO

1. Accedim al back-office de REVO.

2. Piquem sobre Integracions.

3. Des del botó Afegir, busquem JUST EAT. Cliquem a Afegir.

4. Omplim la informació següent:

• Actiu: Activat

• Nom: Nom identificatiu de la integració.

• Prova: Desactivat

• Clau API: xxx

• ID compte de proves: S'utilitza només en proves. Només permet pujar el catàleg.

NOTA: La clau API i l'ID del compte de proves són proporcionats per JUST EAT.

• Títol del catàleg: Introduïm un títol per al nostre catàleg a JUST EAT.

• Categories: Seleccionem les categories que volem sincronitzar amb la plataforma de JUST EAT.

• Tarifa: Seleccionem les tarifes que volem afegir a la plataforma de JUST EAT.

• Inici horari repartiment: Introduïm l'hora d'inici del repartiment a domicili.

• Fi horari repartiment: Introduïm l'hora de finalització del repartiment a domicili.

• Tarifa menú recollida: Seleccionem les tarifes pels menús que volem afegir a la plataforma de JUST EAT per recollir.

• Inici horari recollida: Introduïm l'hora d'inici per a les comandes a recollir.

• Fi horari recollida: Introduïm l'hora de finalització per a les comandes a recollir.

5. Piquem sobre Desar.

6. Quan ja tenim configurada la integració, només cal clicar als i clicar a Pujar Catàleg per pujar la configuració a JUST EAT.

Nota: A Just Eat no poden haver-hi preus negatius. Si n'hi ha algun, ens apareixerà un missatge d'error.

JA TENIM LA INTEGRACIÓ REALITZADA!

4. REALITZAR UNA COMANDA A JUST EAT

1. Rebem la comanda de JUST EAT al mòdul "A domicili" de REVO.

2. Ja podem gestionar la comanda com qualsevol "Delivery" a REVO. Per a més informació sobre la secció "A domicili" prem aquí.