• Resolució dels següents incidents:

• aquell que no sol·licita en tots els casos la pantalla d'introducció del codi PIN de l'empleat, malgrat tenir la configuració activada.
    • aquell que no obria el calaix de monedes fins a confirmar el missatge del canvi a retornar al client.
    • aquell que no mostrava el codi ATCUD a les factures descarregades en format PDF.
    • aquell que generava un tancament inesperat de l'aplicació en cobrar amb una màquina de gestió d'efectiu en la divisa Lliures.
    • aquell que generava un tancament inesperat de l'aplicació en sincronitzar ordres obertes amb la fiscalitat portuguesa.
    • aquell que generava un tancament inesperat de l'aplicació en imprimir el justificant de pagament o reimprimir el tiquet des de les accions ràpides amb la fiscalitat francesa.
    • aquell que no ordenava les sales segons l'ordre guardat en el back-office en els perfils.
    • aquell que reintentava la impressió per a aquells productes que provenen de Revo SOLO i no tenen una impressora assignada.
    • la possibilitat d'imprimir duplicats en prémer dues vegades seguides sobre el botó d'enviar a preparació "barret del xef".
    • aquell que no enviava a la impressora fiscal italiana els suplements dels menús.
    • aquell que aplicava un suplement en el modificador de tipus "SENSE" quan tenia un extra de preu configurat.
    • aquell que generava l'error "No space left on device".
    • aquell que generava una "fuga" de memòria que podia afectar la impressió de la impressora fins que es tancava l'aplicació.