• Comandes a l'Historial:

Hem millorat la visibilitat dels pagaments a l'historial de comandes per facilitar el seguiment d'errors potencials en el tancament del dia.

• Xinès (Simplificat):

L'aplicació Revo XEF s'ha traduït al xinès simplificat.

A partir de la versió 4.13 del back-office de Revo XEF.

• Canvi en la Funcionalitat "Mantenir Comandes Obertes":

Hem millorat el funcionament de "mantenir comandes obertes" quan, després d'aplicar pagaments en la seva totalitat, es modifiquen afegint productes. Ara, un cop pagada íntegrament, es generaran noves factures associades a aquests productes afegits recentment.

• Canvi en la funcionalitat "Cancel·lar Pagament"

Hem optimitzat el procediment de "cancel·lar pagament" amb l'objectiu de prevenir la manca d'associació de pagaments a certes comandes. En aquesta millora, la pantalla de pagament es reactiva per permetre la finalització del tancament mitjançant l'aplicació d'un nou pagament.

Si es realitzen modificacions en els productes durant aquest procés, es poden produir algunes discrepàncies.

• Cashlogy:

S'han aplicat millores per reforçar la comunicació amb la màquina de diners Cashlogy.

• Glory:

S'han aplicat millores per reforçar la comunicació amb la màquina de diners Glory.

• TBAI:

S'han aplicat millores per al compliment de la fiscalitat TBAI al País Basc.

SOLUCIONAT:

• Resolució de les següents incidències:

• Mal funcionament en comandes generades en mode TPV amb errors de connectivitat en el moment del tancament.

• Impressió incorrecta de continguts de menús ordenats alfabèticament i agrupats per ordre de plat.

• Impressió incorrecta amb diversos decimals en productes per pes.

• Assignació incorrecta dels comensals en devolucions de comandes amb diverses factures.

• Tancament inesperat de l'app en la integració amb el PMS Ulyses en la cerca de folis sense nom.