PREGUNTES FREQÜENTS

L'editor de tiquets d'ordre té per objecte configurar i adaptar els tiquets a les necessitats de la vostra empresa. Podeu afegir-hi camps, modificar informació i, fins i tot, suprimir els camps que no voleu que apareguin. A més, fent clic als camps de text, podeu canviar la mida de la lletra i d'altres opcions d'edició de text.

Ordre: {Order}
                    Cambrer: {Waiter}
                    Taula: {Table}
                    Comensals: {Guests}
                    {Date}
                    ---------------------------------
                    Primers
                    ---------------------------------
                    1 hamburguesa gran
                       - Salsa addicional
                    1 [M] Menú diari
                    [Primers]
                    1 Amanida
                        - Ceba  Sí / No
  • Logo: Afegiu el logotip si l'heu suprimit prèviament.

• Separator: Afegiu un separador simple:---------------------------------

• Double Separator: Afegiu un separador doble: ==========================

• Empty Separator: Afegiu un separador buit, per incloure espais en blanc entremig de les línies.

• Partial Cut Separator: Afegiu un tall parcial al tiquet. D'aquesta manera la impressora tallarà parcialment el tiquet.

Nota: Només les impressores Star tenen aquesta opció.

• Text: Afegiu un camp de text per escriure el text que vulgueu.

• Value: Afegiu aquest camp i, a continuació, seleccioneu de la llista el valor que voleu que aparegui al tiquet. Aquests valors s'obtenen de nou a partir de la informació introduïda a Empresa. Podeu identificar aquests camps amb els caràcters {}.

• Double value: Afegiu aquest camp doble i, a continuació, seleccioneu de la llista de valors que voleu que apareguin al tiquet. Aquests valors s'obtenen de nou a partir de la informació introduïda a Empresa. Podeu identificar aquests camps amb els caràcters {}.

• Second currency total: Si feu servir multidivisa, afegiu aquest camp perquè el total de la divisa secundària aparegui al tiquet.

IMPORTANT: Al final de la pàgina, trobareu el botó Torna a l'original que us retorna al format predeterminat del tiquet. Aquest botó elimina tots els canvis realitzats.

PREGUNTES FREQÜENTS:

Quan els tiquets de l'ordre s'enganxen a la barra metàl·lica que els subjecta a la cuina, algunes dades no es veuen. Com puc solucionar-ho?

Podeu afegir més separadors al començament del tiquet (reviseu el pas 1 de la imatge), per tal que la informació important no quedi tapada quan l'enganxeu a la barra metàl·lica, com ara el nom de la taula o el cambrer que ha enviat l'ordre.

Una altra opció, si no voleu malgastar paper, pot ser arrossegar els camps menys importants al començament del tiquet, com ara el número de comanda, i deixar visible l'altra informació important.

El text dels modificadors surt molt petit, el puc canviar?

Per descomptat, podeu augmentar la mida de la lletra per als modificadors. Entreu a l'editor, seleccioneu els modificadors (camp de salsa addicional) de la llista i canvieu-ne la mida (comproveu el pas 2 de la imatge). Finalment, feu clic a la icona Desa.